Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > zkušenosti Benátky a Řím?

o Navštíveno 375x o
o 24.02.2010, 13:30 | Luke-Jeep
Zdarec pardi... potřebuju vytvořit dárek. A to bude taková menší okružní cesta po Itošce... většinu mam vymyšlenou, ale potřeboval bych nejaký kontaktíky plus třeba fotky na bydlení v těhle dvou městech... nejlépe v dosahu hromadné do centra a s parkováním pro auto... máte prosím někdo zkušenosti?

diky

o 24.02.2010, 14:37 | Kubais
V benátkách sme nocovali tady [ Link ] a s parkováním auta je to jasné, tam není na výběr.Je to hotel ale spíš v centru a bez mapy se celkem blbě hledá,ale mají to pěkné.Nocovali jsme tam před vánocema a měli jsme cenu 20Eur za nocleh a snídani.
o 24.02.2010, 15:23 | Prochy1551
V Benátkách jsme nocovali v kempu přímo za mezinárodním letištěm... a řeknu ti zážitek na dlouhou dobu... kemp luxus,krasne uklizeny,bazen a pohoda... ale nejlepší bylo jak turbulence od vzlétajícího letadla házeli celým stanem... nejlepší zážitek... pro zábavu doporučuju:)
o 24.02.2010, 16:09 | Skid-TDI
Luku zkus si najit v Rime Cesky dum. Kdyz jsem tam jel tak tam jsem bydlel. Sice na parkovani auta si tam moc nevzpominam, ale hned za rohem je katedrala sv. Petra a bydleni taky za zajimave love. ;-) Moje matinka se tam chysta s kamaradama nekdy na podzim. :-D
o 24.02.2010, 17:30 | zipp
v Benátkách jsem sice nenocoval, ale ty těžký prachy za parkování se mi platit taky nechtěly...takže jsem nechal auto na vlakovým nádraží v to mměstečku hnedka vedle benátek (jméno už nvm)...stálo to snad 2EUR na celej den, místo 20EUR na hodinu (nebo kolik) v benátkách...pak se jelo akorát jednu zastávku vlakem... -> veliká úspora
o 24.02.2010, 17:40 | .mycTD
...20€ je za 12hod
o 24.02.2010, 18:52 | Kubais
Asi záleží jaké se najde, my tam byli za 22Euro na 24 hodin.
o 24.02.2010, 20:34 | Luke-Jeep
diky za postrehy... nicmene kemp nepripada v uvahu... a parkoviste je pro me dulezity... zrejme pojedeme broukem
o 24.02.2010, 20:50 | .mycTD
dulezity hlavne bude, ze v parkhausu budou chtit nechat klicky v aute.
o 24.02.2010, 20:57 | Kubais
.mycTD: no my nemuseli, řekl nám jen na jaké patro to máme zaparkovat a stáli jsme uplně na střeše, zamkli a šli do města.
o 24.02.2010, 21:03 | .mycTD
jj, to je ten do namesti (dole je Europcar, Avis, Hertz). v tom dalsim (za nim) uz to treba vyzadovali.
ja stal taky na strese a zamykal jsem.
o 24.02.2010, 21:04 | Kubais
bylo to vlastně tady na rohu,ale už je to taky skoro 2 roky no.
[ Link ]
o 24.02.2010, 21:25 | Luke-Jeep
kluci diky ale situaci s parkovistema znam. Potrebuju bydleni s parkovistem ne parkovaci dum...

diky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3197 sekund.