Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jaká auto, 60-80tis kč ?

o Navštíveno 861x o
o 24.02.2010, 12:58 | shaft.cz
Ahoj panové,

sháním auti pro ženu :) cenová relace 60-80tis, v merku je polo apod menší auta. Koukal sem se na net a nemám tušení po čem šáhnout v této cenové ralaci. Teď má rencka 19tku kterej vypadá že pujde brzo do kytek.

Nemá někdo tip na něco?

Díky

o 24.02.2010, 13:00 | Lucni.konik
Nějakej Focus? Já v listopadu pořídil jednoho za 60tis. v celku výtečném stavu.
o 24.02.2010, 13:12 | Escudo
já bych si asi nechal za tyhle peníze dovézt C3, je to hodně spolehlivý a hezký auto se kterym se dobře jezdí, taky jsem uvažoval pro svoju...
o 24.02.2010, 13:25 | Šestikule
MB A160, ale za tyhle prachy asi ještě ne
o 24.02.2010, 14:08 | Petura
co jinýho můžu já doporučit, než Hondu Civic :o)
o 24.02.2010, 14:31 | ddawe
Dobra cena
[ Link ]
o 24.02.2010, 15:32 | Barthez
Nebo nejakou hezkou tigru :-)
o 24.02.2010, 17:10 | Verano
pěkný sou 206ky
o 24.02.2010, 20:47 | Nismo.Power
honda civic
o 24.02.2010, 21:13 | Kicker18
seat ibiza,motor nejaka 1,4 a bude spokojena.
o 24.02.2010, 22:09 | Big_Max
Corolla, civic ...
o 25.02.2010, 00:25 | Losky
Tigra a C3 jsou fakt top auta:)))))))))))))))) Tigra hnije kam se podíváš, nehledě na to, že už to moc nefrčí a ta sedačka vzadu je strašná. C3 není tak hrozný, ale užil jsem si s ním své. Téměr u všech se pořád něco povoluje, vrzá a skřípe. Radši kup něco jinýho než tyhle 2 exempláře
o 25.02.2010, 07:11 | Escudo
Losky: to může bejt jenom horší zkušeností co se C3 týče, já na ní mám od známejch vesměs dobrý reference, pokud se tam něco po... tak je to nesmysl za směšný peníze, když se podíváš na TUV, tak na to že to je francouz, který absolutně nemusim, je mezi těma nejspolehlivějšíma žabožroutama. Je to pohodlný, prostorný, akorát to moc nesedí, ale tak k tomu to asi stejně sloužit nebude
o 25.02.2010, 10:17 | RedBaron
Nejen že C3 má podvozek koncepcí 30 let starej, má hroznou kvalitu, materiály a motory ale dokonce je to auto hnusný jako pr..l.
o 25.02.2010, 11:37 | PlusOne | Upraveno: 2010-02-25 11:42:24
Píšeš Polo - tak jí kup Polo. Myslím, že za ty peníze pro ženskou nejrozumnější volba, navíc jich jezdí poměrně dost, a je z čeho vybírat...
[ Link ]
[ Link ]

Pokud ráda čučí z davu, tak doporučuju tohle:
[ Link ]

Anebo se podívej po koncernové sestřičce Ibize, budou se dát sehnat za stejnou cenu novější R.V...
o 25.02.2010, 12:19 | crestik
z toho chčiju, jak někdo vytáhne "zastaralou koncepci". Např staré MBčko mělo P i Z nápravu "koncepčně" podstatně výš, než McP a zkrutka dnešních průměrných aut.
o 25.02.2010, 12:20 | Losky
Nějakou dobu sjem s C3 1.4HDi jezdil. Spotřeba v poho do 5L nafty, ale výkon mizernej. Všude podrazovat až o 2 kvalty, vrzající plasty, kroutící se karoserie atd atd. Jinak díly mi nepřijdou zas tak levný. Já osobně bych to už nechtěl, ale pro babu do města dostačující auto. Jinak co se týče pohodlí, tak na krátké popojížďky to ujde, ale jak se jede dál, záda bolí jako kráva. Sedáky nemají žádné boční vedení, loketky totálně k h...u (když se opřeš, tak jen o špičku loketky a loktem). Měl jsem konec roku 2007 a upřímně jsem se toho rád zbavil. Navíc se mi pořád zasekával bezp.pás (měněn 2x na záruku, odešly po 35tis obě ložiska v kolech, horní uložení, čidlo klimy a praskla pružina pérování na předku. Když vezmu v potaz, že HDi v lepší výbavě stálo nové přes 380tis, tak tomu nerozumím. Ohledě podvozku, tak hrůza, poskakující a tvrdý. Přímo v Citroenu automechanik tvrdil, že tohle není auta, ale křapka, která po ujejí 150tis se začne hodně rychle rozpadat, kvůli použitým materiálům a hlavně kvůli zpracování. Sám říkal, že 10x je lepší stará fábie, ta prý něco vydrží a o dost pohodlnější svezení.Za mě tohle ne.
o 25.02.2010, 13:14 | Šestikule
My jsme tohle řešili tuším před čtyřmi lety a znovu před rokem.

Před 4 lety byla jasným favoritem Corsa B, ale poté co jsme pár aut shlédli, tak pryč od toho. Nakonec jsme vzali Polo 6N1 litrový motor 37kW. Za ty tři roky jsem na tom měnil akorát zapalovací kabel, jinak pouze olej a benzin. Auto do města ideál, nic to nežere, ale na druhou stranu to taky jede jen do nějakých 80 km/hod a pak je to mrtvola. Pokud do toho sedlo víc lidí nebo se naložilo nestálo to za nic. Prodali jsme to, protože žena začala vozit vzadu děti a u třídvéřáku to byl opruz.

Před rokem jsme tedy vybírali nástupce. Do finále se dostaly právě C3 a mercedes A. Prozkoušeli jsem důkladně a šli do meďoura. C3 byla dejme tomu pěkná na pohled, ale vevnitř tragédie, přidalo nám to jak autíčko na kolotoči, vrzalo to (přitom rok 2004), řazení/řízení šlo ztuha, jízdní vlastnosti nic moc, byla to 1.4 přes 60kW a nejelo to, vzadu místa žalostně (sám za sebe jsem si nesedl).

Takže zvítězil meďour, který ač rok 1998, tak zpracování perfektní, nikde nic nevrže, místa neuvěřitelně (sednu si sám za sebe a ani se kolenama nedotýkám sedadla řidiče). Navíc vyšší posaz a krátký čumák, takže perfektní výhled, k tomu komplet el.shrnovací střecha - v létě skoro jak kabrio. Auto jede jak z praku, 1.6 benzin 75kW s tím opravdu cvičí. Po roce užívání bez závad a musím přiznat, že jsem z toho auta nadšen a na kratší vzdálenosti jedu raději s ním než se SUV.
o 26.02.2010, 05:02 | Proffesor_W
tak at koupi nejakej ten novejsi no :)

[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4352 sekund.