Navštíveno 473x

23.02.2010, 23:39 |
hawai může mi prosim někdo poradit, proč mi skoro nikdy nejdou u QIPu posílat soubory? přijímání souborů je tak jak kdy, tak ze 70% to přijmu, ze 30% nepřijmu. buď to nahlásí chybu nebo to píše furt ,,připojování,, ale nic se nepošle. qip uz jsem několikrát přeinstaloval, dokonce mam už i 2x přeinstalovanej OS a i už asi druhej-třetí HD na kterym to jede, a je úplně jedno jak a kde jsem připojenej na net (většinou se připojuju na 2 místech přes kabel a na jednom na wifi) už vážně nevim čim to může bejt. ale zase jinej program než je qip nechci používat, až na tohle s nim jsem spokojenej

23.02.2010, 23:51 |
CVakk qip nemá rád ICQ6 s příjmem není problém, ale odeslat nejde... je to celí všelijaký...
souhlasím,taky nic jiné než QIP neberu, já sem to řešil přes image uploader, nahraju na net fotku a pošlu odkaz a hotové :-)

23.02.2010, 23:59 |
DaveX Mi jde posílat i na ICQ 6, ale jak komu, od někoho příjmu, od někoho ne, posílání to samé. Každý má tyto problémy ;)

24.02.2010, 00:02 |
hawai takze s tim asi nic neudelam, co....a nevite jestli je stejnej problem i u qip infium? ted mam qip 2005 tak jestli treba u ty druhy verze to neni bez problemu. nevite nekdo?

24.02.2010, 00:07 |
DaveX Já měl tyto problémy snad u všech qipů, prostě jsem to přestal řešit a bylo to :) Buď něco někde uploadnu, nebo pošlu mailem. Ale vesměs mi to s těmi lidmi, co potřebuju, posílat jde. Až na výjimky.

24.02.2010, 00:31 |
zipp ano, infium je na tom stejně.... ale třeba konrétně co se týče jabberu, tak tam když správně vše nastavíš, tak posílání funguje 100%
tomu problému se nevyhneš, je to prostě problém qipu :o) daň za to, že je to bez reklam, rychlý a ne-dětský :D

24.02.2010, 08:59 |
zipp já osobně už jsem teda qipa zabalil...používal jsem ho dva roky (nebo jak dlouho, nvm) a už mě tak neskutečně sral, že jsem ho musel opustit. Ty neustálý ruský maily apod...celkově ten další účet qip.ru mě tam dost vadil..

24.02.2010, 09:18 |
DaveX zipp: musíš akorát vědět, jaký qip nainstalovat :) Mám jadrispack a spam ani jeden. Vždycky narazí na spamové kontole.

24.02.2010, 09:28 |
imax qip infinium resi posilani souboru automatickym uploadem na net a dotycnemu uz jenom posila link ke stazeni.
zipp: Ty ruský maily v QIPu skončily, jakmile jsem pochopil, že systém Antispamu funguje obráceně, tzn. že musíš mít ikonu zabarvenou červeně jako že vypnuto. Předtím jich chodilo každý den dost a od té doby co jsem tohle udělal, nepřišel už ani jeden :o)
Mně na QIPu neštve ani posílání protože na to je tisíc jiných způsobů. Ale hlavně to, že posílá spoustě lidí azbuku, dodneška prostě neumí pořádně unicode.

24.02.2010, 12:52 |
hawai já jsem teda s qipem moc spokojenej (krome teda posilani souboru) spamy nechodej vubec, s azbukou nejmensi problem nemam, a celkove mi sedi vic nez omalovankovy detsky icq6
zlaty skype,tam zadny tyhle problemy neregistruju

24.02.2010, 22:09 |
zipp Skype je podle mě děs běs..používám ho maximálně kvůli telefonům - ty icq protokol moc nezvládá
jinak jako IM klienta jsem teďka začal používat Digsbyho...
Tak se Skype jsem na pár kompech řešil opravdu zajímavé věci, od nestability přes totální blokaci zvukové karty až po modrou obrazovku smrti. To opravdu není dobrý program.
posilani z QIPu na ICQ neni problem QIPu ale ICQ nebot se proste tvurci rozhodli odrovnat konkurenci ti ze zablokuji prijmani souboru z toho klienta.pokud nekdo ma jeste starsi verzi ICQ (nerad bych kecal,ale asi do 6.0) tak prijmou soubor z QIPu
jinac QIP je nej a nemenil bych,ikdyz obcas dorazi spam,alew porad je rychlejsi a min narocnej na komp nez ICQ