Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT: qip-posílání souborů

o Navštíveno 473x o
o 23.02.2010, 23:39 | hawai
může mi prosim někdo poradit, proč mi skoro nikdy nejdou u QIPu posílat soubory? přijímání souborů je tak jak kdy, tak ze 70% to přijmu, ze 30% nepřijmu. buď to nahlásí chybu nebo to píše furt ,,připojování,, ale nic se nepošle. qip uz jsem několikrát přeinstaloval, dokonce mam už i 2x přeinstalovanej OS a i už asi druhej-třetí HD na kterym to jede, a je úplně jedno jak a kde jsem připojenej na net (většinou se připojuju na 2 místech přes kabel a na jednom na wifi) už vážně nevim čim to může bejt. ale zase jinej program než je qip nechci používat, až na tohle s nim jsem spokojenej

o 23.02.2010, 23:51 | CVakk
qip nemá rád ICQ6 s příjmem není problém, ale odeslat nejde... je to celí všelijaký...
o 23.02.2010, 23:57 | mishan
souhlasím,taky nic jiné než QIP neberu, já sem to řešil přes image uploader, nahraju na net fotku a pošlu odkaz a hotové :-)
o 23.02.2010, 23:59 | DaveX
Mi jde posílat i na ICQ 6, ale jak komu, od někoho příjmu, od někoho ne, posílání to samé. Každý má tyto problémy ;)
o 24.02.2010, 00:02 | hawai
takze s tim asi nic neudelam, co....a nevite jestli je stejnej problem i u qip infium? ted mam qip 2005 tak jestli treba u ty druhy verze to neni bez problemu. nevite nekdo?
o 24.02.2010, 00:07 | DaveX
Já měl tyto problémy snad u všech qipů, prostě jsem to přestal řešit a bylo to :) Buď něco někde uploadnu, nebo pošlu mailem. Ale vesměs mi to s těmi lidmi, co potřebuju, posílat jde. Až na výjimky.
o 24.02.2010, 00:31 | zipp
ano, infium je na tom stejně.... ale třeba konrétně co se týče jabberu, tak tam když správně vše nastavíš, tak posílání funguje 100%
o 24.02.2010, 08:28 | martan-hifi
tomu problému se nevyhneš, je to prostě problém qipu :o) daň za to, že je to bez reklam, rychlý a ne-dětský :D
o 24.02.2010, 08:59 | zipp
já osobně už jsem teda qipa zabalil...používal jsem ho dva roky (nebo jak dlouho, nvm) a už mě tak neskutečně sral, že jsem ho musel opustit. Ty neustálý ruský maily apod...celkově ten další účet qip.ru mě tam dost vadil..
o 24.02.2010, 09:18 | DaveX
zipp: musíš akorát vědět, jaký qip nainstalovat :) Mám jadrispack a spam ani jeden. Vždycky narazí na spamové kontole.
o 24.02.2010, 09:28 | imax
qip infinium resi posilani souboru automatickym uploadem na net a dotycnemu uz jenom posila link ke stazeni.
o 24.02.2010, 10:40 | RedBaron
zipp: Ty ruský maily v QIPu skončily, jakmile jsem pochopil, že systém Antispamu funguje obráceně, tzn. že musíš mít ikonu zabarvenou červeně jako že vypnuto. Předtím jich chodilo každý den dost a od té doby co jsem tohle udělal, nepřišel už ani jeden :o)

Mně na QIPu neštve ani posílání protože na to je tisíc jiných způsobů. Ale hlavně to, že posílá spoustě lidí azbuku, dodneška prostě neumí pořádně unicode.
o 24.02.2010, 12:52 | hawai
já jsem teda s qipem moc spokojenej (krome teda posilani souboru) spamy nechodej vubec, s azbukou nejmensi problem nemam, a celkove mi sedi vic nez omalovankovy detsky icq6
o 24.02.2010, 21:35 | Klobouk
zlaty skype,tam zadny tyhle problemy neregistruju
o 24.02.2010, 22:09 | zipp
Skype je podle mě děs běs..používám ho maximálně kvůli telefonům - ty icq protokol moc nezvládá

jinak jako IM klienta jsem teďka začal používat Digsbyho...
o 24.02.2010, 22:19 | RedBaron
Tak se Skype jsem na pár kompech řešil opravdu zajímavé věci, od nestability přes totální blokaci zvukové karty až po modrou obrazovku smrti. To opravdu není dobrý program.
o 26.02.2010, 23:47 | Frenkie
posilani z QIPu na ICQ neni problem QIPu ale ICQ nebot se proste tvurci rozhodli odrovnat konkurenci ti ze zablokuji prijmani souboru z toho klienta.pokud nekdo ma jeste starsi verzi ICQ (nerad bych kecal,ale asi do 6.0) tak prijmou soubor z QIPu
jinac QIP je nej a nemenil bych,ikdyz obcas dorazi spam,alew porad je rychlejsi a min narocnej na komp nez ICQ
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3176 sekund.