Navštíveno 557x

Ahoj, potřebuju radu, kde má tahle PC sestava výkonnostní slabinu. Chtěl bych si zahrat GTA4 na slušný detaily,ale je to trága. Všechno stažené na min nebo střed a stejně se to moc nedá. Nechci ale moc investovat, spíš jenom vědět, zda to vůbec má cenu nějak upgradovat, nebo co je prostě slabina. Díky
PC:
paměť: 4GB DDR3 1600MHz CL8-8-8-24 KINGSTON HyperX XMP BOX
Deska: GIGABYTE EP43T-UD3L - P43/ ICH10, PCIe x16, DDR3 1600, SATA II, USB2.0, GLAN, ATX, 8ch audio, sc775

a grafika

23.02.2010, 13:26 |
luda551 | Upraveno: 2010-02-23 13:26:53
no nejak si tam nenapsal co mas za grafiku :)
edit aha napsal :D
Máš to pachnutý na verzi 1.04? Prostě poslední patch? Kdyžtak ke stažení tady, odstraní problémy se sekáním a to docela výrazným (Phenom X3 720, 4GB DDR3 1600MHz, GF 260 GTX-216).
[ Link ]
Viděl bych zásadní problém v procesoru, podle mě tenhle dneska již starší kousek není moc stavěnej na hraní...
takhle "nová" deska a takhle hroznej procesor..... tohle neni nic víc nežstará zk***ná P4 přezdívaná topení.... akorát ne jedný placce jsou dva kusy topení s jednou keší.... tragédie procesor .... GTA4 s touhle grafikou chodí na plný takže máš někde chybu..... stáhni patch, čekni ovladače na chipset a pro jistotu i nejnovější ovladače grafiky
Aha, ok takže vyměnit procák, Poradíte nějakej rozumnej v poměru cena/výkon?

23.02.2010, 14:49 |
JuiGin | Upraveno: 2010-02-23 14:57:46
Toto "zk***ný P4 topidlo" mám. Samo, že jsem do chlazení dost investoval :) .. ale jinak nemám sebemenší problém. GTA4, Crysis, C&C3, COD 5 .. plný detaily, kromě crysis pochopitelně .. s Ati 5770, 5850, 3GB ram a dva roky nepřeinstalovaným XP a naprosto v pohodě ... takže za mě, problém je v grafice.
nebo přiznám, tedy ... že C&C3 se mi při velkých řežbách na max 2vs2 malinko zpomalí :) ...
tady nikdo neřek že to s timhle procesorem nepoběží....ale prostě je to vývojově prehistorická P4 akorát jsou dvě a dělá to šílený teplo ale hlavně vůči zbytku sestavy to tam moc nezapadá to cpu....
procesor bych neměnil, je tam nějaká SW bota a proto se to seká.... grafika to utáhne určitě, ramek je až zbytečně moc zbytečně rychlejch a procák tam prostě jen "vázne" ale i tak musí GTA frčet... prostě patch na hru a ovladače na všechno a musí to jít :)
Veider: žádný vyměnit, jakou verzi tý hry máš??? Nainstaluj ten na 1.04, verze 1.0 jede děsným způsobem a seká se to každou vteřinu. Sekalo se to i mne a to mám lepší sestavu - patch to vyřešil.
:o) ju, souhlasím .. jen sem se dědka zastal
Tak patch to vážně o dost zlepšil, sice mi to detaily ve hře nechce pustit na high, nejde to přepnout z medium,ale jinak šlo vše nastavit na high a docela to jede, mírně se to sekne jen na otevřených prostorách v GTA (mosty apod.) takže dííííky.
Není zač, mě to totiž dělalo přesně tohle a je to neodladěnou verzí hry :)
máte hrat GTA : London to je bez problému :D