Navštíveno 895x

No tak nevim zdali to je jako stromeček nebo na to pouští topení a udí za jízdy :)

23.02.2010, 10:43 |
imax B
ty woe je tohle mozny? imaxu to mu proste nemuzes napsat jak beloch ze to bylo??? musi se zasrat dalsich 5 radku trapnejma pismenkama? boze...
jako luke, kdyby to bylo forum typu líbimseti apod, bylo by to pochopitelný....
to nějakej M smázněte ať se nám nezhroutí databáze duplicitama :)))
L-J: jakejch 5 radku? naopak snad 3 znaky usetril, ne? :-P
ale notak myc... nejses tu prece prvni den ;-)
B
Y
L
O
!
kazdej dalsi radoby vtipnej by pridal dalsi znak... jako dycky. Pak prijde Kesam a pridela tam smajlik nebo dalsi co budou pridavat vykricniky... atd

23.02.2010, 11:58 |
imax L-J dej si plznicku a klidek jo :DDD

23.02.2010, 11:59 |
imax Y

23.02.2010, 12:00 |
imax :-)
jen potvrzeni slov Lukeho288 :-/

23.02.2010, 12:11 |
imax ale no tak Luke, stejne se to bude mazat tak co te to tak sere?
princip... je to jak v materske skolce... porad dokola... :-)

23.02.2010, 12:21 |
swep to me prijde vic stupidni sem davat kdejakou debilni fotku kterou clovek najde ve svem proflakanem case na netu. to je stupidnejsi nez ty stupidni prispevky k tomu, takovych fotek je na netu mrda, kdyby se tady na foru resily dulezitejsi veci nez kdo si vesi uzene na zpetne zrcatko, tak by to melo vetsi prinos pro nas vsechny

23.02.2010, 12:25 |
Alííí Asi jako swep.
Takže :-)
L

23.02.2010, 12:28 |
imax to Luke: to vis ja chci byt taky cool, takze dodrzuji nepsane pravidla na foru :) ... ale jak tak koukam na ten kus prerostle slaniny, tak sem si spomnel ze je cas na obed :))
takze jednu stupiditu premlatime druhou? hm...

23.02.2010, 12:31 |
imax O
A ted nas postihne hnev pana nejvisiho :)))
stupidni prespevky ve stupidnim threadu.
proste nekoukam - neresim.
A já myslel že to je NISMO jenže sem si pak všiml že sedí v passatu takže to Nismo být nemůže. Nic proti:D
nejde o hnev jen o zklamani... nadavate skodovkarovi za stupidni prispevky, uzivate supr cestinu ;-) nejvYšŠího :-) a nakonec je to chovani presne na jeho urovni :-)
skoda...

23.02.2010, 12:34 |
Yawor <OT>
ještě Vám tu chyběl stupidní uživatel a tak jsem tady ;o)
</OT>
dřevák: ale já su tady :-)

23.02.2010, 12:39 |
imax Hele Luku kdyz ty budes umet bezchybne psat slovesky, tak ja se doucim tu vasi ceskou gramatiku dohodnuto? ... ty jo IMAX alias skodovkar, tak to sem to dopadnul :( jeste ze mam Japonce :)
ok, takže začnu psát s diakritikou, když v tom vydíš problém... jinak si myslím, že s gramatikou nemám problém... nicméně potrefená husa zakejhá... nemluv jsem jen o tobě co se týče škodovkáře... tady to
B...
je tu pořád dokola... a mě to prostě už nebaví... řekl jsem názor a tím končím - tvá Máňa...
L-J za AHC čistější

23.02.2010, 12:57 |
hawai

23.02.2010, 13:01 |
imax Ty si ma asi nepochopil, ja som Slovak to nema nic s diakritikou, proste som od zakladnej skoly nemal cesky jazyk tak je pochopitelne, ze obcas a to hlavne na takomto fore spravim gramaticku chybu a myslim si ze na tom nieje nic poburujuceho(ak ti to vadi, tak sa ospravedlnujem). Ja chapem ze ta serie ze sa tu vyskytuju prispevky takeho typu, ale nikto ta nenuti ich citat a snad niesi natolko lenivy aby si pootocil koliesko na mysi a taketo prispevky proste preskocil, ked pre teba nemaju ziadnu informacnu hodnotu.

23.02.2010, 13:06 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2010-02-23 13:11:57
imax: to s tou gramatikou bylo jen rejpnuti... :-) ver mi ze jsem v klidu, ale s timhle pristupem - vsak to jen prejed se daleko nedostanem... takze bud v klidu i ty (vim ze jsi slovak, forum sleduju uz fakt dloooouho :-) ) zadnej problem s tim nemam - naopak... respekt pred tvou cestinou - hodne mistnich ju ma daleko horsi...
jen proste v otrockym opakovani jiz davno nevtipne veci zadnej prinos nevidim... staci napsat : bylo... a je to ne? ;-)
proste to nebylo ciste na tebe - ale obecne... tak se nezlob
miru zdar!

23.02.2010, 13:19 |
imax bylo... a ideme ďalej ... peace! :-)
Hej imax, keď si taký slovák, odkedy píšeme v slove najvyšší "i" po v, že Ťa to tak "pomýlilo"?
ale jo, hezká diskuze se tu rozjela takže ten post nebyl uplně k ničemu :))))

23.02.2010, 14:57 |
imax Hej Slim, pretoze sa nad tym nezamyslam vzhladom na to ze sme na fore kde drviva vetsina nepouziva ani diakritku, ale mas pravdu je tam hrubica :)

23.02.2010, 20:05 |
Kesam L-J: Ten je pro tebe speciál
:D
2 imax: no tomu kur že tam je, a aká ;o)))

23.02.2010, 22:21 |
imax | Upraveno: 2010-02-23 22:22:37
taká ako keď vidím tvrdý vÝkend :DD
Kesam :-)))
no ty woe vaše starosti na mojí hlavu

24.02.2010, 09:44 |
imax to vis nuda v praci :)