Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Mladá hledá práci

o Navštíveno 570x o
o 23.02.2010, 00:41 | NSRider
Hledám práci pro mladou, už přes pul roku chodí po konkurzech a nic, je z toho na nervy a z ní už i já. Je to Vyučená návrhářka s maturou, ale šla by i někam do kanclu jako asistenka nebo něco podobnýho, možná i obchod s modou apod. Takže prosím pokud někdo o něčem víte, dejte vědět. děkujem oba :-)
Pište sem a nebo mě na mail. dik.

o 23.02.2010, 00:57 | Kesam
Jste z Prahy Ostravy nebo kde se má kdo ptát? Aby moc neprojela do fochu:-)
o 23.02.2010, 01:02 | NSRider
Jo sorry, sme z Prahy.:-)
o 23.02.2010, 08:08 | C...arlos
Co třeba projít obchodní centra, sice nejsem z prahy, ale v olomouci či brně jsem viděl čas od času na obchodech inzeráty, že hledají prodavačky.
o 23.02.2010, 08:15 | Luke_288
a co třeba zkusit nějakou agenturu [ Link ] třeba? zrovna v praze bude asi v týhle době shánění práce nejsnazší...
o 23.02.2010, 18:38 | webster5
zítra se ti zeptám. kolegova manželka dělá vedoucí v intersportu na šetce a pořád někoho vyhazuje a chybí ji lidi.
o 23.02.2010, 23:14 | NSRider
C...arlos: Tuhle možnost už nějakej čas praktikujeme, ale vždycky to dopadne tak že nenajdeme volný místo ale "nádhernou věc"bez který nemuže odejít domu:)

Luke_288: Díky za tip zkusíme.

webster5: dík moc.
o 25.02.2010, 23:27 | NSRider
Takže nikdo o ničem konkrétním nevíte?
o 26.02.2010, 21:48 | tommas
Já tedy nemám moc dobré zkušenosti s hledáním práce přes agentury.
Nejlepší koukat hodně kolem sebe, zajít s životopisem kam chce, vyžádat si HR a dopadne to spíš, než personálka;-)
Přeju štěstí. Já hledal práci dva měsíce a je to občas na nervy.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4076 sekund.