Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > ntb asus f3tc pls o radu

o Navštíveno 523x o
o 22.02.2010, 21:31 | DITR
chlapi potřeboval bych zjistit jestli někdo neví co se skrývá v těchto místech( označené červeným kruhem )jedná se o ntb asus F3Tc

foto k příspěvku  od DITR

o 22.02.2010, 21:32 | DITR
pokud klepnu do označeného místa vedle touchpadu tak okamžitě vypne

foto k příspěvku  od DITR

o 22.02.2010, 22:47 | Ghofig
mel sem v praci HPcko a to zase fungovalo jedine, kdyz se tlacilo vlevo od touchpadu. jakmile se to pustilo, tak zatuhlo. zase se zalacilo a pak jelo dal... ani servis si s tim nevedel rady. vymenila se dvakrat deska, touchpad, zdroj a pak vratili prachy :) kazdopadne videl bych to na nejakej studenak nebo neco...
o 23.02.2010, 01:45 | JP
Souvisí to předpokládám s tim druhym threadem.

Mám zkušenosti prakticky výhradně z ThinkPadů a to se nebojim říct rozsáhlý, ale Asuse jsem rozdělával asi 3x nebo 4x v životě, takže co tam přesně je nevim. Nicméně moje spekulace je, že je to jedna z těch nVidia grafik, co šly občas po přehřátí do kytek, namátkou třeba NVS140M která se dávala do T61. Oni ti ten čip vyměnili, ale to že to po měsíci (to je přesně ta doba) zase odešlo a reaguje to na pohyb mi prostě neřiká nic jinýho, než že udělali špatně BGA. Je to klasika - buď jsou některý kuličky slabší, nebo jsou ze špatnýho materiálu (bezolovnatý) a popraskaj, nebo jsou přehřátý (zkřehlý), nebo naopak nedohřátý(držej spíš díky tavidlu). Když je tohle špatně opravený, projevuje se to okolo těch 2 dnů až 2 měsíců nejpozdějš. Nicméně to by nebyl takovej problém, protože ten čip samotnej je nejspíš OK. Stačí předělat ball grid array. Tzn. odpájet čip, odstranit zbytky kuliček, fláknout tam nový, připájet a modlit se:-). Když se to udělá dobře a ten notes nemá nějakou konstrukční vadu (nadměrné prohýbání apod.), tak ten spoj zbytek notebooku přežije (i když BGA spolehlivostí rozhodně nevyniká). Jen mam trochu strach, že budou chtít rovnou zase vyměnit ten čip za další, ale on bude skoro určitě OK, jen prostě nemá dobrý spojení.
o 23.02.2010, 18:33 | DITR | Upraveno: 2010-02-23 18:36:25
jj chlape souvisí

občas sem hrál COD4 a tam v těch místech to fakt hřálo uvidíme pokud je to grafika tak na tu opravovanou součásku i na práci je záruka takže doufám že to opraví

jinak až na tu grafiku jsem sním naprosto spokojen

gdyby mě stím poslali do háje byl bys schopný se na to mrknou popřípadě opravit??

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3843 sekund.