Navštíveno 428x

Zdravím kluci můžete mi prosím poradit nějakou pokojovou anténu na digitál k TV????Podmínka dobrý příjem.Vim že lepší by byl satelit ale aktivní anténa by postačila díky za odpoved
Zásadně lepší není satelit (to je jiný druh příjmu a z názvu tématu tady nemá DVB-S co dělat).
Zásadně lepší je venkovní anténa na stožáru na střeše, nejlépe třeba logaritmoperiodická Fracarro LP45.
Pokud fakt pokojovku, tak musíš být ale v místě dobrého signálu a tam to jde chytat na kus drátu a nebo takové ty různé prutové antény, ale ještě jsem nenašel žádnou co by nahradila venkovní a pokud jí najdeš budeš první :-)
dávam jedině Fracarro LP45 nebo pak větší antény, ale to bys stejně nechtěl, jinak jak píše Tuner#2 na pokojovku bys musel mít vážně hodě silnej signál, jinak si moc neškrtáš
no právě že tet mam pokojovou(do zásuvky) a chytam vse jen sem tam skocej kostky(pomerne casteji). zkusím tedy tu Fracarro LP45 doporučíte mi nejaký zesilovac ?
Pro upřesnení antena bude v Děčín Nebočady ul. Okružní
Pokud bude anténa na střeše a není delší svod než cca. 30m, tak zesilovač není vůbec třeba naopak digitálu můžu spíš uškodit, tam není podstatná síla signálu, ale chybovost. Bez změření v konkrétní lokalitě profi měřákem Tě ale nikdo přesně neřekne co bude potřeba. Každopádně proti pokojovce bude LP45 na střeše úplně někde jinde.
oki tak ja ju objednám a uvidíme doporučil by jsi mi nejaky coaxial k te antené do TV ?? nebo mam použít nejaky obyč ?
Koax určitě aby měl střední vodič z mědi a ne poměděné železo a husté kvalitní opletení. Např. Draka AD10E, Belden apod.
dekuji moc za pomoc.) objednám LP45 a Draka AD10E , snad to bude OK
Ještě si kup 1 x F konektor do antény a 1 x IEC do set top boxu či TV pokud tam jde kabel napřímo. Pokud jde do zásuvky, tak IEC nepotřebuješ.