Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Sníženej trest.

o Navštíveno 684x o
o 22.02.2010, 16:20 | Kesam
Aspon že takhle už tu byla i diskuze když dostal těch 6 let. [ Link ]

o 22.02.2010, 16:24 | kozlustechnykus
Lidi nastesti zacinaji premejslet. Divnejsi je, ze soudci snad uz taky.
o 22.02.2010, 17:02 | Briann
:-(to je smutny, meli mu spis zaplatit tri roky na havaji
o 22.02.2010, 18:14 | tappaja
viz tady
[ Link ] ...
o 22.02.2010, 18:19 | FBS
jaký je rozdíl mezi pokusem vraždy a pokusem zabití?
Každopádně mu držim palce...
o 22.02.2010, 18:22 | Kesam
Vražda je podle mě že ho chceš sejmout a zabití je podle mě omylem třeba při bouračce,sebeobraně a jak má asi on chránil si svuj šroták atd.
o 22.02.2010, 18:28 | FBS
dobře, to je význam slova vražda a zabití, ale jak se liší pokus o vraždu a pokus o zabití. Člověk když se pokouší zabít, znamená že se pokouší zavraždit, ne?
o 22.02.2010, 18:33 | Kesam
Hele tak to je asi to samý akorát to nevyjde :-)
o 22.02.2010, 18:34 | party_boy
Paráda, tomu chlapovi jsem držel palce. Podle mě by neměl dostat ani tu podmínku a zákaz držení zbraně na 10let. No ale furt jsme v ČR no.
o 22.02.2010, 20:05 | Kacko
"Navíc pachatelé na Baštu i stříleli a způsobili mu škodu velkého rozsahu. Obžalovaný byl z ohledem na tyto skutečnosti v silném rozrušení, stresu a chránil svůj majetek. Bohužel, ta obrana však nebyla přiměřená."

No ty voe, takze ted kdyz po me bude nekdo porad strilet, tak priste az ho potkam mam pockat az me zastreli, aby to byla primerena obrana? Dobre ty holce tak, tomu druhymu mel taky strelit do oka.

Zrovna nedavno jsem cetl clanek, jak se nedavno v irsku za kradeze prostrelovali lytka a cesky.

Pise se nekde co dostanou ty zlodeji?
o 22.02.2010, 20:09 | Kesam
Kačko:ty dostanou ještě asi odměnu:( Ani bych se nedivil kdyby ještě Bašta musel platit trvalé následky atd bych BLIL.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4243 sekund.