Navštíveno 536x

hledáme s kolegou auto v ceně kolem 50 tis., výběr padnul na Hondu Civic 5. nebo 6. generace (dík finančnímu stropu spíš 5G), sedan nebo coupe ...
tipcars, sbazar, sauto, cars, yauto máme nastudovaný, na inzerát nám sice přicházejí nabídky, ale většinou je komplet překopaný což nechcem, nebo brutal hniloba a nebo je auto z druhého konce republiky, nevíte někdo kam kouknout nebo nemá někdo z vašeho okolí na prodej?
hyperinzerce.cz, bazos.cz
nebo mobile.de a autoscout24.de? ;)

22.02.2010, 09:17 |
Petura | Upraveno: 2010-02-22 09:19:19
no vzhledem k ceně nemá cenu koukat na mobile.de ani autoscout24.de :o(
našlo by se, ale s dopravou a přihlášením se to celkem prodraží ...
spíš mě zajímá, jestli nemáte někdo v okolí bazar, kde by něco takového mohlo stát, v okolí Strakonic jsme nic nenašli
z AAA nic nechci, tam se vozej vraky na výkup :o)
To neni v CR nejakej Honda club? Ja uz bych auto kupoval jen v takovych klubech, kde se da dohledat historie a vsichni to auto znaji a vi, jestli to majitel treba nekdy naboril.

22.02.2010, 09:49 |
Petura | Upraveno: 2010-02-22 09:51:46
na Honda clubu mam inzerat, jenže většina nabídek je na "překopaný" auto, lamino radlice, nebo swap motoru, což nechcem ....
a nebo si to majitel Honda fans cení víc svůj život a nebo právě auto je vídáno jiným člověkem, od kterého mám info "tohle auto neber"

22.02.2010, 09:57 |
Rudi jak se píše výše, sledovat bazoš, sbazar, aukro, hyperinzerce, případně avizo.
Většina autobazarů je v dnešní době už stejně na netu, jinak nemaj šanci přežít nebo maj nasazený ceny jenom na místní.
Já bych se toho AAA nebál, na vrak tam občas narazíš, ale když si dáš pozor, tak koupíš i dobře.

22.02.2010, 10:13 |
FBS celkem umí překvapit i obyčejná Annonce
[ Link ] Jinak auto z německa bude vždy lepší než tady v čr, takže pokud to s přihlášením vyjde na stejno jako tady, volil bych německo. Myslím si ale že vyjde dráž z německa.
domluv se s Romem z H-C on ti nějakého kupáka sežene
jak píše FBS v týhle cenovce se to z německa nevyplatí
O_O: Romanovi jsem už říkal