Navštíveno 1369x

Nechybí někomu stříbrná Alfa Romeo 166 RZ 3T1 1370 na origo litákách .
V Hradci Králové stojí na parkovišti u nádraží už víc jak rok a nepohnula se za tu dobu ani o milimetr navic ma vypuštěný zadní kola.
T je ostravsky kraj ne? cili ze by nekde z moravy? .)

21.02.2010, 18:40 |
JP snad nechceš aby to jezdilo, dyť je to Ital...:D

21.02.2010, 18:40 |
MaxxT a nebude spis T kraj Teplicky? :-)
Teplicky neexistuje :-) Tady je puze ustecky, tudiz U :-) T je spravne ostravsko :)))
Na Praze 8. Ulice Taussigova stoji uz vice nez rok jedna cerna Alfa 147. Drive na origo Alu ale uz od prosince se vali na brise. Take asi nikomu nechybi.
A nezkoušel jste někdo volat policii??? Když jim dáte tip, tak to prověří příjezdem a kontrolou (protože musí - stačí i telefonicky), jestli to je kradené (nahlášené) či ne, pokud ne (a něčí to fyzicky je), nechají to být, pokud to bude nějaké šmé, postarají se.
JP: no ale odtlačit by to mohli stoji v docela blbem mistě a v zimě když bylo hodně sněhu tak jsem měl co dělat abych do ni nevletěl.

21.02.2010, 19:40 |
JP Většinou tohle kontrolujou po nocích měšťáci, nebo teda alespoň u nás - kdyby to bylo kradený, tak na to po pár dnech přijdou.
vim o dost takhle stojících autech :) většinou stojej proto že nejedou :) tohle vidim stejně :)
ted sem dělal jednu 166ku a majitel řikal jak je super že se alfisti zdravěj když se potkaj.... tak sem mu řek že to je taky sláva když se potkaj dvě pojízdný přičemž jedna jede z a druhá do servisu :))
Můj názor! Mám taktéž Alfu (156) a že by se nějako více sr....a než jiné auta nevím. Tahle pověra vznikla v 80.letech za dob Alfasuda, kdy byla dokonce i sabotována auta ve výrobě a bohužel jak vidím, povídá se stále. No jelikož jsem vystřídal několik značek aut a dělám v automobilce, tak skutečně nevím, že by to bylo zase až tak strašný. Ono stačí si pročíst některá fóra na netu (VW, Opel, BMW, Škoda,.....) Taky mají lidi dosti problémů i s nimi. Stačí se podívat i na žebříčky kvality např. TUV, že tedy dělám shodou okolností na kvalitě, např. francouzské auta (Renault). To taky není výhra. Ono je to o přístupu k autu. Když mu budu dávat co mám a kdy mám, tak se nebude furt válet na heveru v servisech.
Jirka: je treba to brat trochu s nadhledem ;-)
Me zase stoji u baraku starsi nissan primera s ranou na cumak na verejnem parkovisti kde uz tak sehnat za bileho dne misto k stani je problem.
Pul roku tam stala v cele sve pochroumane krase a ted dal asi majitel SPZ do depozita,da se s tim neco delat nebo tam muze "parkovat" bez SPZ jak dlouho chce?
Myslim ze bez SPZ to nema na verejne komunikaci co delat.Depozit nebo ne, proste je nema, nema SPZ, nema zaplaceny povinny.

22.02.2010, 02:12 |
JP | Upraveno: 2010-02-22 02:13:35
bez SPZ nemá co dělat na veřejný komunikaci... Záleží asi na tom, jestli to parkoviště neni soukromý.
Jirka156: Řikej si co chceš, ale jedoucí Alfy na silnicích zase tak často nevídám, takže je naprosto logický, že stojej všechny v servisech, nebo na parkovištích když čekaj na servis, jak správně poznamenal Nismo. Oproti tomu třeba Cadillaců jsou plný silnice, protože jsou to prostě spolehlivý auta.

22.02.2010, 10:15 |
FBS | Upraveno: 2010-02-22 10:16:53
Jo to v Brně u McDrive u MPalace stojí už nějakej pátek krásný CL500, rok tak 2002-2004? Zasnežený, kleslý tlumiče (sníženej?). Taky sem čuměl že takový auto nikomu nechybí

22.02.2010, 12:34 |
Kacko Souhlas s JP ohledne tech italu. Ale verim ze par kusu muze byt i par let spolehlivych:)
JP: :o)))))))))))))))))))))))

22.02.2010, 15:14 |
Drtič :-P
JP: už nemám slov :-))) Cadilaců? Ty bydlíš v USA? Tady na Rychnovsku neznám ani jednoho resp.amerik obecně. Za to Alf a jiných italů tady jezdí docela dost. A protože jezdím dost na služebky, tak na našich silnicích jezdí Alf rozhodně víc jak amerik tedy budeme-li brát ameriky a ne evropské auta vyráběná v americe. Ale ameriky nehaním. Naopak. Halda se mi jich líbí. Dokonce Alfa bude podle zvěstí používat co by licenci od myslím zrovna Cadilacu system transaxel. Tím se chce vrátit zpět k tradici, která skončila 75-kou.