Navštíveno 382x

znamej mi povidal o takovejch tech aukcích typu a nákupech na www.kodiaq.cz nebo nakupu na www.bonus.cz , ma s tim nekdo kladné zkusenosti ? Slysel jsem jen povidky jedna pani povidala , ale nic od nekoho spolehlivyho kdo to "zažil" nebo "nakoupil" nebo "prodělal"
diky za zkusenosti
mám zkušenosti jen s Bonusem...co k tomu říct, je to slušnej byznys pro majitele, ale zas na druhou stranu není problém se zasláním výhry, ať do toho vrazíš kolik příhozů chceš, máš to do pár dní doma...záleží jen na tvým štěstí a kolik do toho "nasypeš"...je to taková hra, kde buď proděláš kalhoty, nebo za pár šupů si pískáš
martan:a koupil jsi tam neco ? pokud to neni tajny
já přímo ne, ale kamarád, se kterým jsme do toho šli napůl...ale to bonus běžel asi měsíc, takže tam bylo pár lidí a dalo se celkem solidně vyhrát...sledovali jsme a vyhmátli taktiku příhozů...myslím, že tenkrát vyhrál Alpinu autorádio :) bonus BYL (ještě když jsem to sledoval, půl roku zpět) celkem dobrý...byl tam i chat, kecali sme s adminama, docela pohoda a výhry opravdu zasílali bez problémů a když byl nějakej problém, docela ho i řešili, o těch ostatních "aukcích" nic nevím, jen o bonusu
ok , dik
moc to ve me nevzbuzuje duveru ,tak jsem chtel vedet jak to chodi.je mi jasny , ze na tom vyrejzujou nejvic poskytovatele
majitel na tom neskutečně rejžuje :) co jsem pozoroval tak několik lidí spolu vždycky spolupracovalo, předem bylo dohodlé kdo ten předmět vyhraje a kdo bude druhý (za druhé místo se dříve vracely všechny příhozy zpět), takže bez šance...a pak je problém, že tam jsou magoři co nakoupí bony klidně za 50 litrů :) takže prohraješ kalhoty...vždycky jak začal přihazovat Krytonek tak to všichni většinou vzdali, protože on do toho dal neuvěřitelný prachy...třeba vyhrál 10 věcí týdně :D od televizí po mobil...a pak jednou přeplatil notebook 3x :D většina věcí pak stejně končí na aukru, protože lidí slyší na prachy