Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > POZOR na 4G combi kartu od T-Mobile

o Navštíveno 543x o
o 19.02.2010, 13:04 | somalecek
4G combi karta je dle všeho nereklamovatelná. Začali mi problémy s padáním spojení po 15ti až 30ti minutách. Dal jsem kartu k reklamaci a ta se vrátili že je mechanicky poškozená. Máte někdo podobnou zkušenost s reklamacemi u T-Mobile? Další názory k tomuto tématu jsou mj i zde: [ Link ]

o 19.02.2010, 16:24 | sir_richard
Ja mam zkusenost opacnou, vyzkousel jsem 4 tyto karty a vsechny ok
o 19.02.2010, 18:52 | Jendys
máme je ve firmě, všechny reklamace bez problémů, ale po zkušenostech radši bereme 4G modemy
o 20.02.2010, 14:48 | Nismo.Power
stejnou zkušenost mám když jsem odkupoval smlouvu u tmobile....vedle mě stál chlápek a pořád se tma dohadoval, tak jsem to sledoval a reklamoval nefunkční kartu 4G s tim že poprvý to nezunali...... požadoval po dobu reklamace náhradní kartu a bylo mu řečeno že jí musí zaplatit jinak jí nedostane..... tak jsem s chlápkem pokecal a hezky jsme se shodli že neexistuje horší operátor než je tmobile a se jedná cokoliv.....

ve firmě jsme měly hafec EDGE karet..... reklamace ani náhodou karta se prostě vyhodila když nefungovala....

prostě za mě Tmobile je nejvíc zmrdskej operátor co u nás existuje, at už ceny volání, nebo neskutečný ceny mobilního internetu kterej je neskutečně pomalej ale nese hrdej název přinejmenšim 20G a jede "až 512kbit" a stojí milion měsíčně.....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4769 sekund.