Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > vtipek :)

o Navštíveno 1161x o
o 18.02.2010, 22:26 | Knightey-
Pepa přijde v noci společensky poněkud unavený domů. Svalíse do postele vedle manželky a usne. Najednou se ocitne před nebeskou bránou.
Svatý Petr mu říká: "Tak vidíš, Pepo, umřel jsi ve spánku". Pepa zalamentuje: "Ale proč,svatý Petře? Vždyť já toho mám ještě tolik v živote udělat?
Nešlo by to nějak,abych se vrátil?"
Svatý Petr se poškrábe za uchem a říká: "No, šlo,ale mohl by ses vrátit jedině jako slepice. Chceš??"
"To víš, že chci". Pepa se ocitne zpátky na zemi v hejnu slepic, porostlý peřím, s ostatními slepicemi se popelí v prachu a zobe zrní.
V tom si ho všimne kohout,a ptá se: "Á, ty jsi tu nová. Jak se ti vede?"
''No, šlo by to, ale mám takový divný pocit tam dole".
"To jsou vajíčka, to je v pořádku. Zatlač a sneseš je a pak to přestane. " Za chvilku Pepa snese první vajíčko. Štěstím je celý bez sebe, a brzy následuje druhé a třetí vajíčko.
Najednou ním někdo třese a manželka křičí:
"Sereš do postele, ty vožralý prase"!!!

o 18.02.2010, 22:30 | Knightey-
Franta a Pepík se chtějí pořádně ožrat a zjistí, že mají posledních 50Kč. Pepa je vezme a koupí za ně kus kabanosu. Franta je na něj naštvanej: To se ti povedlo, za co teď půjdeme chlastat!
Pepa na to: mám super nápad... uvidíš! Půjdeme do hospody, objednáme 2 vodky, já si strčím ten kabanos do poklopce ty si klekneš na kolena a strčíš ho do huby...
Domluveno uděláno. Šli do hospody, objednali 2 vodky, Pepa si strčil kabanos do poklopce, Franta si kleknul a začal mu ho kouřit ...
Hospodský se vytočil, že takové prasárny ve své hospodě neakceptuje a vyrazil je ... bez placení.. Situace se opakuje ... ve druhé hospodě ve třetí hospodě...atd., Před desátou hospodou běduje úplně ožralej Franta, že ho bolí kolena a huba, že už má naprosto dost!!! Na to Pepa: a co mám říkat já?..
U páté hospody jsem ztratil ten zasranej kabanos!!!
o 18.02.2010, 22:34 | Pepe1
Sakra :D to je ptákovina :D
o 18.02.2010, 22:35 | Luboš1
lol povedene
o 18.02.2010, 22:43 | Midnite
ježiš :D
o 18.02.2010, 22:49 | relax
#2 velice povedenej :)
o 19.02.2010, 08:50 | Veva
áááá fůůůůj :-D :-D :-D
o 19.02.2010, 10:56 | Hanys73
rofl :D
o 19.02.2010, 12:21 | ibizman
tak to kua mega moooooc a to jsem chtel jit obedvat, dik za pust :o)))
o 19.02.2010, 17:52 | mike.vw
oba dobrý :-)))
o 20.02.2010, 05:49 | Kacko
Mazec oba:)
o 20.02.2010, 18:07 | jerzy05
dobry :)))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3637 sekund.