Navštíveno 958x

18.02.2010, 16:15 |
hawai dědovi začala odcházet tiskárna, která je už asi 15 let stará, takže neni divu. rozhodnul se že si pořídí jinou a mam mu jí sehnat. je to důchodce, takže v tomhle případě záleží dost na pořizovací ceně i na ceně barev co se do toho budou dávat. poradí někdo jakou?
cca cena?
Ja treba mam lowend HP C4580, multifunkce, inkoustovka, wifi a ctecka karet.
Cena kolem 2k, slape naprosto v pohode, naplne v druhovyrobe od xeroxu stoji myslim kolem 300-400,-Kc.
Jediny co bych vytknul, je pomalej a hlucnej scanner :)

18.02.2010, 18:30 |
hawai | Upraveno: 2010-02-18 18:30:55
tak cena co nejmin, je to duchodce co se aspon tak nejak snazi neco na pc udelat, na to ze bude tisknout max 5-10 papiru do mesice vazne nema cenu neco extra jako ctecky karet, wifi, potisk cd, tisk na fotopapir atd... se scenerem se stejne nenauci. ale proste chce multifunkci 3v1 protoze ji ma soused :-D takze primo nejakej typ co by vyhovoval? jak rikam, prioritni je porizovaci cena a cena barev, a naopak funkce, rychlost, hlucnost... je až druhorada a naprosto bezvyznamna

18.02.2010, 18:46 |
hawai tady nějaký základní HP. co si o nich myslíte a která bude nejlepší? a jestli jsem dobre pochopil, tak ve vsech je stejna inkoustova kazeta? nebo se pletu? jaká je kdyžtak cena náplní?
nebo máte někdo nápad na nějakou úplně jinou značku? HP můžu mít za cenu bez DPH
[ Link ] [ Link ] [ Link ]
Nejsem expert, ale HP se mi před pár lety nějak srala, od tý doby mám asi druhýho Canona a je to v pohodě, pěknej kousek. Co jsem někdy před 1-2 lety četl recenze, tak ten Canon byl za ty prachy lepší.
hlavně do Canona bude dle mě levnější náplně...
mám taky multifunkci a to MP540 a rozhodně super, náplně dělené a za pár kaček...
tak tak jako ti dva nademnou ...
natlač ho do Canonu, sice je o pár stovek dražší na pořízení, ale provoz (náplně) jsou levnější

18.02.2010, 19:43 |
choze

18.02.2010, 19:56 |
hawai tak co jsem koukal na alze, tak Canon se dá v pohodě sehnat i kolem litru a to se mi zdá pěkný, takže nejspíš bych vzal tuhle
[ Link ] . Jsou do ní tyhle náplně: black:
[ Link ] color:
[ Link ] šlo by to?
Já mám epson sx4450,prodává se za 1100kč asi a náplně kupuju na aukru za 200 všechny 4 a je tam toho mnohem více,než v origo náplních a fungujou naprosto bez problémů.
oživím- sháním multifunkci, barevnou, bezdrát. zkušenosti s epson? líbí se mi tahle, je poměrně malá což mi vyhovuje
[ Link ]