Navštíveno 729x

16.02.2010, 00:13 |
zipp Dá se někde koupit konektor, kterej se sestává ze 3 3.5mm jacků vedle sebe (takovej jakoby troj-jack). Chtěl bych to na připojení zvukovýho systému k ntb a nerad bych, aby mi k němu vedly 3 různý kabely, kerý musím zapojovat po jednom. Ideál by byl jeden tlustší s troj-jackem na konci, kterej bych zapojil jako jeden kus.
jo a ještě jedna otázka: nemáte někdo nefunkční nabíječku na nokie (malej konekor)? Sháním ten konektor, chtěl bych to na jeden pokus

16.02.2010, 09:19 |
zipp ?

16.02.2010, 10:27 |
DaveF nikdy mě nenapadlo, že by ta rozteč mohla bejt nějak normalizovaná...
podle mě to neseženeš. Vyrobit :-)

16.02.2010, 10:40 |
zipp DaveF: jn, to mě taky napadlo.... já jen co kdyby náhodou se to dalo sehnat...
k té výrobě: má někdo nápad, jak ty jacky nějak rozumně spojit, aby to vypadalo nějak normálně?

16.02.2010, 10:58 |
Pekys a podle mě jsem to už někde viděl, jen si vzpomenout kde. Ale nevím jestli to byl dvoj nebo troj jack.
hm, tak koukám že jen dvoj, pokud myslíš tohle
[ Link ]

16.02.2010, 11:12 |
zipp Pekys: nene, myslel jsem něco jinýho....jakoby tři jacky spojený vedle sebe

16.02.2010, 11:42 |
Pekys Aha, tak to bych se bál toho co píše DaveF. Takže jedině něco zbastlit.

16.02.2010, 12:01 |
zipp jn, však já s tím bastlením počítám, ale říkal jsem si, co kdyby se náhodou něco takovýho prodávalo.
takže ještě raz: nenapadá někoho, jak ty jacky nějak rozumně spojit, aby to vypadalo nějak normálně?
když už to teda nějak řešit tak asi nějakou takovou krabičku
[ Link ] v rozměru jakej ti bude vyhovovat a tu navrtat a Jacky tam nějak upevnit! Pokud teda vubec chápu správně co vlastně chceš :-D
řešil bych to tímhle párákem(obrázek je ilustrační ), na koncích udělat ze smršťovačky kalhoty a naletovat samotné jacky. Asi ne nejlevnější, ale nejlépe vypadající DIY řešení - a ještě když to hodíš do flexa a dáš tam kovový jacky:-D

16.02.2010, 14:52 |
zipp ruff: nevidím obrázek :-(
ups, jsem nějak zapoměl vložit odkaz:-) jestli to máš na 5.1 tak ti bude stačit ten 8 párový(4párový je málo a 12 je zbytečně tlustá hadice) tady kabel(Tasker)
[ Link ] a třeba tyhle jacky(Neutrik)
[ Link ] 

16.02.2010, 18:57 |
zipp no, mám to na 5.1, takže by to chtělo spíš nějakej 6ti párovej... kabel ale není problém, ten si nějak pořeším.... spíš mi šlo o to, abych ty jacky nějak přichytil navzájem k sobě (na pevno)...
Viděl bych to na nějakou malou krabičku plastovou a do ní umístit 3 panelový jack konektory na jednu stranu a z druhý vyvést ten kabel a jeto.
[ Link ]
6 párovej nedělaj, jen 4, 8, 12, 24, 64 a víc:-)