Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > pomoc IT :) wifi notebook

o Navštíveno 563x o
o 15.02.2010, 22:19 | fredy
už si nevím rady, v notebooku je interovana wifi, kterou se me ale nepodařilo rozběnout, ovladač je ok, celé se to tváří ok, ale nechce najít žádné sítě, vytáhnul jsem i z jiného notebooku wifi a přehodil ju, ale dělá to uplně to samé, jenomže nemám možnost zjistit jestli jsou ty wifiny v pořádku, ten druhý notebook je na ND. zkoušel jsem i prohodit zapoení antenek al taky nic, LANku mam zakázanou... nemáte někdo radu?

o 15.02.2010, 22:19 | fredy
jo a konkrétně wifi je Intel 2200 bg když připojím wifi USB tak to fakčí normálka...
o 15.02.2010, 22:21 | Bladzej
máš ji zaplou na šaši? :)
o 15.02.2010, 22:35 | fredy
v biosu? nebo jak???
o 15.02.2010, 23:07 | fredy
tak jeste něco, když zmačknu zepředu čudlík na wifi tak se nic neděje, ani ne nerozsvítí a to samé platí i pro bluetoth, ale ten tu nevidim ani na samolepce že by byl součástí tohoto notebooku. když jsem ho koupil tak tam byly načtené nějaké sítě, takže to muselo fungovat.. jedná se o Acer aspire 3023 WLMi
o 15.02.2010, 23:14 | Nismo.Power
2200 nemůže nejt rozbitá, to jsem ještě neviděl.... musí se ti hlásit ve správci zařízení a na notesu je určitě nějakej switch na zapnutí vypnutí bezdrátový části ntb wifi/bt ..... bud tlačítko nebo přepínač neb FN+ nějaká F klávesa..... když tohle přepneš tak widle musej udělat zvuk jako když tam šoupneš třeba flashku jako že najdou novej hw a když je zaplá a driver je vpořádku tak jí musíš vidět v tray liště ....
o 15.02.2010, 23:16 | axetom
tak mozna spatne ovladace. tohle mi delal starej tatuv acer.
o 15.02.2010, 23:18 | fredy
no ja ji vidim, dokonce dělá že hledá ale nic, na tlačítko které má svítit prostě nereaguje
o 15.02.2010, 23:23 | fredy
ovladacjsem instaloval dnes primo z intel tutoť [ Link ]
o 16.02.2010, 07:23 | drebb
neco podobneho se ted stalo kolegovi na notesu taky, mel tam xpecka a jak prisel ku me tak seznam ap tam mel, dal aktualizovat a nic.Jeste ze za mnou prisel s reinstalem na nove winy, takze jsem to chtel resit az po reinstalu, ale tam se to uz neprojevilo. Takze nevim jestli to nemuze byt taky i nejaky zasrany virus ci co. Kazdopadne po reinstalu problem nemel. Byl to notes Toshiba. Jinak s tim bt to je jasne zvlast u aceru, na nektere modely se pouzivalo stejne sasi tim padem na sasi muzes mit prepinac na bt ale hw tam neni. Kamoska si taky poridila nekde notas a to same, pak v papirech bylo videt ze dany model bt nema (kupovala v datartu a na cenovce u zbozi pry bt bylo).
o 16.02.2010, 07:59 | fredy
no když jsem dotebook koupil jetej, tak nevim jestli ta wifi jela, ale pamatuji si že tam byli v paměti načtené nějaké sítě, takže asi fungovala. Jak jsem notebook dostal tak jsem ho naformátoval a hodil tam winXP SP3. minulý týden jsem si tam natahal nějakou sračku která mě při zapnutí ukazovala nějaké nesmysly, tak jsem udělal ještě opravu, ale stále nefunguje. napadlo mě ještě jedno, já jsem k notebooku nedostal drivery, takže jsem je stahoval z Aceru a byl tam v tom docela chaozz :) možná tady bude chyba...
o 16.02.2010, 08:01 | fredy
je jedno ja se zapojí ty anténky? já měl rozdělané 2 Acery vedle sebe a každej měly prohozené barvy, je tam bílej a černej drát na tuším IN a AUX, ale jeden to měl tak a druhý naopak...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3209 sekund.