Navštíveno 263x

Vidiet ze sa inspiruje z 80% u iPhoneOS, zbytok zbiera z byvalych verzii Symbianu a noveho Maemo, ale kazdopadne sa mi to zacina pacit znovu, Symbian^3 vyzera slubne ;o)
[ Link ]
no vypadá to jako první použitelnej symbian kterej neni jen nestabilní pomalej firmware telefonu..... každopádně jsem ještě zvědavej na realitu, takhle na videu to nevypadá zle ale známe to.... píšou "fast" a skutek utek...
a nevim kde si přišel na 80procent, mě to nepříjde ani trochu shodný s jáTelefonem ....příjde mi to jako klon mezi symbianem a maemo
Prisiel som na to tam, ze vacsinu veci berie aj Maemo po vzore iPhone OS ;o) Cover flow v albumoch, samotne otvaranie/prehravanie mp3, multitouch zoom a vobec ovladanie fotiek aj s posuvom, multiple desktops (sice iPhone OS tam ma len ikonky, ale ide o princip), este nieco? :o)

15.02.2010, 11:40 |
choze To zase budou žaloby kdo co komu ukradl :D
jediný s čim lze souhlasit je multitouch display konkrétně styl zoomu.....
jinak tvrdit že tohleje podobný tamtomu...... ono to jde udělat nějak jinak ?? když chceš šoupat fotky tak snad jasný že pravá -> levá a nebudeš tam kreslit srdíčko aby ti to šouplo fotku na další.....
a nebo snad Audi A8 kopíruje škoda Favorit protože obojí má 4 kola jeden volant a ovládá se pravym pedálem dopředu ? :)
a házet tady názvama toho jak si to pojmenuje jeden a že druhej kopíruje to je jako by všichni kopírovali SIPS pod volva :)
a pokud se chceš hádat o principu tak mě to teda připomíná LG Cookie ;-))
Zase sa hadas a pritom som nicim neprovokoval a nehovoril som "jaaaj aki su luzri, zase kopiruju", len som podotkol ze sa inspirovali tu a tam, hotovo. Zle slovo z mojej strany nepadlo ani jedine, ja to len chvalim, nakolko som na Symbiane presiel velmi vela rokov a na rozdiel od Winmo mi prisiel vzdy privetivy a pouzitelny :o)
kdo se hada ? :) jen konstatuju že iphone mi to nepřipomíná ani trochu stejně tak jako wm ... je to prostě spíš dotykovej symbian a jen jsem podotknul že jako první symbian vůbec to vypadá (alespon z videa) jako použitelná věc :)
No hadas sa, precitaj to po sebe este raz :o))) a radsej pod na cekve, voe, vid SMS