Navštíveno 301x

15.02.2010, 00:03 |
Pekys jedním slovem PECKA!
Pěkně jim to holka natřela, jen tak dál.

15.02.2010, 00:06 |
relax jj vyborna prace, vezmeme li v potas podminky ve kterejch se pripravuje ... tak snad jeste naky prida a nejen ona :)

15.02.2010, 00:11 |
Kamil koukal jsem, je to fakt super

15.02.2010, 00:15 |
Kesam Já ji věřil její trening je neuvěřitelnej snad jí postaví halu holce už :-)

15.02.2010, 00:18 |
Lefi | Upraveno: 2010-02-15 00:18:41
bych jí nic nestavěl,podívej se na ostatní,všechny jezděj v hale a pak jsou o víc jak 2 vteřiny horší než ona :))))

15.02.2010, 01:07 |
macek Fandil jsem ji mooooc supeeer
je někde na netu uloženej celej záznam?
je dobrá!Ješte bude jedna na 5KM a je to!
paráda! taky bych rád zkouknul záznam...

15.02.2010, 09:09 |
Kapka (M)
tak yjsem koukal do rana..a parada..a hlavne me docela dostala ta mezireklama ČEZu..že podporuji naše sportovce..a jak ona tam trenuje na tom zamrzlem rybniku..by se mel ČEZ stydět že asi ona jedina přiveze domu zlato..a možna i dvě..a ne jak ty naši rozmalzleni hokejisti,do ktreych se cpou miliony a výsledek :-( ..docela me taky dostalo jak letěl s hokejistama vladni special..a přitom v něm bylo jenom 7 hokejistu..zbytek funkcionaři známý atd..
to Kapka: To je proste zivot. Me se hlavne libi, ze o Sablikovou se CEZ zacal zajimat az kdyz byla defacto znama. Jinak tady v tom state budou vzdy rozmazleni jen fotbalisti a hokejsti. Ti hokejsti to maj aspon poradne vydrene, ale ten fotbal to je spise k placi. Kuciii jedni opaleny. A to mluvim defacto z vlastni zkusenosti, kdyz jsem byl u toho jak se snazil dostat na olympiadu nas snowboardista Petr Sindelar, kterej se tam nakonec dostal. Ty podminky a klacky co mu hazely pod nohy. Opravdu k zbliti. :-(

15.02.2010, 10:39 |
Veva pěkně ta olympiáda začíná :-)
jela špičkově, jako jediná jela od startu do cíle stejný tempo. ostatní poslední kolo sotva stály na nohou. postavil bych jí celoročně zamrzlej rybník, aby výrazně nemusela měnit trénikový metody :)

15.02.2010, 10:55 |
Yawor je fajn komentovat výsledek hokejistů eště před tím než si pořádně nazuli brusle...

15.02.2010, 10:56 |
Daryl (A)
Y: ty myslis ze se ted neco radikalne zmeni a od zakladu ?

15.02.2010, 10:58 |
Yawor D já spíš nechápu v čem je tak velký problém v hokejistech...

15.02.2010, 11:05 |
Daryl (A)
teda se priznam, ze to moc nesleduju, ale nepamatuju se uz dlouho na zadny velky uspech naseho hokeje.
O fotbalu nemluve ...

15.02.2010, 11:14 |
Yawor zadny velky uspech naseho hokeje ?
v tom případě pro osvěžení
[ Link ] Z posledních 3 olympiád dvě medaile ?
Za posledních 15MS 8 medailí ?
na to jak malej jsme národ a jakým způsobem se Stenčují rozdíly mezi TOP7 a řekněme dalšíma 5národama máme za posledních 10-15 let velmi slušnou bilanci...

15.02.2010, 11:17 |
Zdenek (A)
Sablikova je fakt dobra. Gratulace....
Hokejisti? Nevadi, kdyz nevyhrajou. Ale musi byt videt snaha a ne ostuda ;-)
Docela jsem prekvapenej, jak brutalni rozdily jsou mezi tymy v zenskem hokeji. Slovenky pry v nejake predolympijske kvalifikaci porazily snad Bulharky se skore 82:0! To znamena vice nez jeden gol za minutu! Ted hraly slovenky z Kanadou a dostaly 18:0. Tam to bylo jasny. Kanadanky bruslily o "vesmir" lepe. Pak jsem zaznamenal zbezne vysledky jeste asi 2 utkani. Zase to bylo neco ku nule! Takze kdyz je jeden tym lepsi, tak druhej neda ani gol! :-o Docela nuda! ........... Libi se mi na tom ale to, ze zensky maji v pravidlech "bezkontaktni hru". To by meli zavest u chlapu. Hraci by se pak venovali puku a ne tomu, jak soupere odestrelit. V posledni dobe se nejak mnozi prusery. Ted zase jednoho Cecha v NHL prispedlili na mantinel tak, ze mu malem udelali z mozku kasi! Je tohle hokej nebo gladitorskej souboj???

15.02.2010, 11:20 |
Kapka (M)
Zawor: spiše šlo o ty šilene prachy co se do hokejistu vraží..přitom zrovna třeba hokejisti by nemuseli řešit cenu letenky za cca 20000,- při jejich přijmech,ale holt s nima musel litnout vladni special a v nem 7 hokejistu..ale aby třeba Sabliková schanela sponzora na nove brusle a smolik..
prostě me přijdou hokejsti a fotbalisti namachrovaný frajírci..sorry..
tak i když sestříhaný tak zatim jediný video co je zatim k dispozici...
[ Link ] jinak na webu ČT je to totálně nepřehledný...

15.02.2010, 11:30 |
Yawor Kapko to chápu,ale to je spíš otázka svazu LH - jestli jim zajistil letadlo, pak bejt hráč tak taky neprotestuju a letim co mi daj a hlavně zaříděj a já se můžu soustředit na sebe.
O to samozřejmě větší ocenění Sáblíkové, když za sebou nemá finance a postavení svazu a dokáže podat takovéhle výkony.
To, že dostávaj v NHL/KHL extrémní platy je prostě otázka nabídky a poptávky jako v jakymkoliv jiným obchodě, pokud jim ty peníze někdo dá, byl by hráč hloupej si je nevzít. Jestli si je morálně zaslouží a jestli je to dobře nebo špatně vůči jinejm sportům asi nejde příliš řešit...

15.02.2010, 12:10 |
Pekys Kapka: ono to že letěli vládním speciálem bylo to, že jim to nabídl sám premiér Fisher proto, aby tam nelětělo letadlo jenom s ním, ale že tam jsou volný místa, tak někoho může vzít. Jinak bydlim ve Kbelích a náhodou jsem jel kolem, když startovali a vládní sice bylo, ale to velký tam zůstalo stát, a letěli takovým prdítkem tak pro 30 osob.
Hokejisty bych komentoval až po tom co předvedou.
hokejisty bych zrovna jako rozmazleny kluky bez vysledku nezminoval.. nebudme nevdecni a kratkozraci :) ovsem vetsina panu z fotbalovy "reprezentace" by udelalo lip, kdyby sli prodavat parky v rohliku a uvolnili misto mensim modelkam..
JE to super a ještě by mohla vyhrát na 1500 a 5000m !
na 1500 nevim nevim, ale 5000 určitě :-)
myslim, že i když na 1500m neni tak silná tak má před startem ideální pozici, svoje si už splnila, patnáctistovku si jde zkusit a nemá co ztratit. s klidnou hlavou a bez nervů z neúspěchu se jí pojede dobře a proto jí věřim nejen na 5km a ale právě i na 1500m.... uvidíme!

15.02.2010, 15:20 |
Lefi tady je to samej sportovec koukám :))) před pár lety by jste fotbalistům líbali zadky,pak dvě nepodařené sezony a najednou jsou ostuda republiky,která má peněz zbytečně moc a při tom je dostavaj jen tak....
ty voe vzpamatujte se,myslíte že oni to nemaj vydřený?myslíte že nemaj zdraví v hajzlu?je to stejně zatěžové jako cokoliv jineho na takové urovni,jen je to celosvětový fenomén na kterém se vydělává spousta peněz,tudíž i loutky dostanou velice solidně zaplaceno...
kecat tady něco o tom že maj vše zadarmo???...snad nejste malé děti,proberte a přemýšlejte trošku...

15.02.2010, 15:24 |
Kesam Lefi:To jsou baletky a ne fotbalisti simulanti :-)
to Lefi: Ano sportovec jsem a koukam, ze jsi asi taky sportovec fotbalista, ze? :-D

15.02.2010, 15:46 |
Lefi Skid-TDI: ja už dávno žadný sportovec nejsem...a ano hrál jsem fotbal,jelikož to je jeden z nejdostupnějších sportů u nás(hlavně peněžně)...přijde mi smutný,že lidé kteří vědí co to obnaší být aspon v nějaké křovácké lize(nejen fotbal),kolik potu nervů zlomenin,pohmožděnin,času atd. říká blbosti které se tu dají přečíst...

15.02.2010, 16:01 |
Kesam Já hrál okresní přebor za TJ Dolní Bukovsko od žáku po muže :D Jako golman.

15.02.2010, 16:06 |
Lefi já hrál od 6ti(ani nevim co,přípravka?) let do mužů,pražky přebor v obraně hlavně dokud nepřišla serie zranění,ale kolena,kotniky jsou stejně tak hotový že by to dál nešlo...proto když člověk čte tady ty ho*na tak ho to nenechava klidným...
to Lefi: Ja hraval fotbal, hokej, tenis a usadil jsem se ve snowboardingu. Ze vsech techto sportu jsem mel nejaka zraneni, tak vim o cem to je. A zrovna fotbal mi z techto sportu prijdou nejvice vtipny. Co se tyce treninkoveho planu, zapasu (zavodu) x penezita odmena. Takze asi tak. A nepohlizim na vec z vice pohledu a ne jen z pohledu jen fotbalisty.

15.02.2010, 18:19 |
DaveF Sáblíková je borec, ale stejně bych jí tu 1,5milardu na halu nedával :-) to je prostě nesmysl, to by to muselo vydělávat 20 mega měsíčně, aby se to aspoň někdy z části zaplatilo....navíc sport co má pár desítek sportovců

15.02.2010, 19:20 |
Kamil Ve fotbalu a hokeji se točí takový prachy pro to, že na to čumí tolik lidí - prostě se tu z toho stala taková kultura (většinou pasivních sportovců, jejichž nej výkon je zvednout svojí prdel, dopotácet se do hospody nebo do ledničky pro svých deset kousků, u toho prohodit pár rádoby moudrejch keců a urážek na adresu protihráče a nakonec vožralej cestou domů otravovat všechny okolo sračkama jako "Kdo neskáče není čech...). Díky tomu pak není v médiích a v televizi prostor pro spoustu zajímavějších sportů.

15.02.2010, 19:28 |
Kesam :)))

15.02.2010, 19:33 |
Kesam Tedka krásnej sestřih na nově :-)