Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > kvalitní matrace?

o Navštíveno 407x o
o 13.02.2010, 20:05 | Lukaash | Upraveno: 2010-02-13 20:06:15
Taky trochu OT tema, ale zeptam se :-)

Mate nekdo zkusenosti s vyrobky firem Gumotex (typ Veronika) a Purtex (typ Blanka)? Jde o matrace z line, resp. studene peny s vymenitelnym potahem samozrejme. Ceny jsou cca 3200,- a 4000,- za rozmer 900x2000.

Diky

PS : linky jsem bohuzel nenasel, krome [ Link ]

o 13.02.2010, 20:54 | Bladzej | Upraveno: 2010-02-13 20:54:37
mam 3 roky matraci+rošt z purtexu, typ si nepamatuju, ale maximální spokojenost.
důležitý je aby sis ji sám ozkoušel, neb každýmu vyhovuje něco jinýho. každá má jinak udělaný různý "zóny", materiál atp. dále je důležitý, jakej má podklad, tedy jestli celou desku nebo rošt, páč i to ovlivňuje komfort. nejlepší by bylo si zajet do krámu optat se prodavače, ten ti poradí co, jak a jakou. kupoval jsem to v pražskym purtexu a pán co prodával byl velmi ochotný a dobře poradil.
o 13.02.2010, 22:09 | maxov
dělám ve firmě a tu co si nahodil určitě nebrat...PUR material stoji fakt za prd,je to hned prolezeny....

v tom odkaze co si nahodil bych ti nedoporučil ani jednu matraci,všechno to je šmejd:)

jak píšeš lína resp.studena pena(tak oboji je to uplne jiny material)jak vyrobou,tak i dotekem,okem atd

viz tady si o tom přečti více
o 13.02.2010, 22:13 | maxov
osobně doporučuju matrace ze studene peny+ možno v kombinaci s linou pěnou například

[ Link ]

[ Link ]

nebo tato jen ze studene peny

[ Link ]

je fakt lepší priplatit si,je to znát
o 13.02.2010, 22:15 | maxov
jinak jak psal Bladzej,lamelovy rošt,deska atd,to vše je pravda...ale to už ti řekne prodavač,ten by měl vědět
o 13.02.2010, 22:18 | crestik
kámoš je citlivka, ale i šetřílek, a koupil obyč taštičkoovu matraci kdesi v Ikei za necelé 2k a už několik měsíců si libuje, jak se na tom parádně spí. Básník tím chtěl říct, že to chce fakt zkoušet, a né vždy platí, že musí být extra drahá
o 13.02.2010, 22:23 | maxov
extra drahá vubec,ale fakt ta studena pěna je lepší a když chce někdo znamej matraci atd,tak dělam tuto

[ Link ]

myslím,že je to poměr kvalita/cena

o 13.02.2010, 23:00 | Lukaash
ze studene je jedna, z line druha ... vim, ze kazda je neco jineho a ke zkouseni ... prave, ze jsme zkouseli a tyto se jevily jako nejvhodnejsi z daneho spektra ...

ale samo se mrknu i na dane linky :-)
o 14.02.2010, 00:02 | prohifi.cz
ja si nechal minuly rok poradit a koupil jsem tuhle:
[ Link ]

byla mi doporucena, ze se pouziva i v nemocnicich pro lidi dlouhodobe na luzku (je antidekubitni)... a vsechny "kamaradky", co ji zkusily, se ke mne moc rady vraci :o)
o 14.02.2010, 08:45 | maxov
doufám pro tebe,že se nevrací jen kvuli matraci:D
o 14.02.2010, 09:00 | hifim@ni@k
Za sebe jsem velmi spokojen s matracemi Materasso. Slušný výběr a hlavně se mi osvědčilo vybírat dle jejich hmotnostního indexu.

[ Link ]

Koupil jsem taštičkové pružiny, protože se to chová téměř jako vodní lůžko.
o 14.02.2010, 11:58 | Shr3k
Dopuručuju kombinaci pružin a pěny. Jádro z taštičkových pružin a na to pořádnou vrstvu studené pěny, celková výška tak 22-25 cm.
o 14.02.2010, 17:24 | PK | Upraveno: 2010-02-14 17:25:47
[ Link ]

mám doma 2x tohle, po tom co sme si s přitelkyní naběhli v Jysku s matracema 1ks za 2000,- (vydrželi tak půl roku, pak se prolehly a bolely z toho šíleně záda), sme už nechtěli nic riskovat a radši si připlatili. Spí se na tom fakt parádně a k tomu polštářek za 1kč - taky parádní :) Jinak do budoucna tam ještě asi koupíme ty jejich rošty.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3163 sekund.