Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > squash

o Navštíveno 415x o
o 12.02.2010, 08:20 | Veva
Pražáci, potřebuju poradit nějakou halu na squash, na netu jich je sice spousta, ale osobní vzkušenosti jsou přeci jen lepší. Jde mi hlavně o rozumnou cenu a dobrou obsluhu. Rakety mám, jen míček si pujčuji. Kdekoliv po praze, ale nejlépe někde mezi dejvicema a palmovkou.

o 12.02.2010, 10:02 | prohifi.cz
ja chodim casto na www.asbsquash.cz - da se rezervovat po netu, ceny nejak neresim, ale myslim, ze normalni cenovky. Obsluha Ti da klice od satny a pak vybere penize, tam nenic moc co zkazit :-) A je tam i horolezecka stena, kde byvaj pekny baby :-)

kurty sice uz nic extra, ale da se to

jinak mam celkem rad www.hector.cz, ale tam si vybiram uz konkretni kurty, protoze treba jeden ma predni stenu syte oranzovou s napisem HECTOR, a pekelne to vypaluje oci :-)

kamarad jeste radil sportcentrum step, to chci taky prubnout :-)
o 12.02.2010, 14:26 | Veva
to prvni s horolezeckou stenou kde jsou baby zni moc dobre :-) vyzkousim Tvoje tipy, diky
o 12.02.2010, 14:48 | prohifi.cz
jasny, nz :-)

na tom ASBcku jsou 3 kurty. Jedina nevyhoda je, ze tam obcas byva lehce zima, ale kdyz hrajes, je ti to jedno. To spise kdyz bys posedaval :-) Nejvetsi zima byva na 3ce, takze si spise rezervuj 1ku nebo 2ku kurt.

Na netu si muzes udelat zdarma registraci a sam si to zarezervovat kdy potrebujes. Jeste 24 hodin predem muzes rezervaci v pohode zrusit bez sankce. Pokud bys to zrusil mene nez 24 hodin predem, mas tam tusim 50% storno poplatek.
Od 16 do 17 hodin tam zrovna dneska jdu :-)
o 12.02.2010, 16:40 | Veva
tak ještě jednou díky za bližší info, já tam chci jít v sobotu :-) jdu tam s kámošem, ještě jsem ho neviděl hrát, ale když to půjde tak bychom mohli časem udělat nějakej menší turnaj ve squashi ;-) pokud by se přidal ještě někdo další z AHC mohl by se udělat i putovní pohár :-)
o 12.02.2010, 20:18 | tom96
jj asbčko je fajn a jelikož mě ceny moc jedno být nemůžou. tak ceny tam jsou velmi slušné. I co se týče půjčovného za raketu a míček pokud nemáš
o 12.02.2010, 20:56 | kuja
Veva: Tak to ja bych se klidne pridal :D Sice je pravda,ze bych asi porad prohraval,protoze posledni dobou uz moc pravidelne nehraju,ale pro tu srandu :D Jinak ja jezdim na squash do Doks u Kladna :)
o 13.02.2010, 12:54 | Fordik
já chodím hrát sem www.hamrsport.cz Pro turnaj klidně jsem :o)
o 13.02.2010, 13:30 | Veva
No, vypadá to, že by se turnaj uchytil, tak něco natrénujeme a můžem ho vyhlásit :-)
o 13.02.2010, 16:10 | prohifi.cz
klidne taky zaskocim kdyz budu v Praze a budu mit cas :-)
o 13.02.2010, 17:02 | Veva
paráda, tak budu chvilkku trénovat, jelikož jsem to dnes nestihl a můžem to svolat :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3152 sekund.