Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > ihone jako mys a klavesnice

o Navštíveno 414x o
o 10.02.2010, 21:15 | choze

o 10.02.2010, 21:20 | Luke-Jeep
husty! :-O
o 10.02.2010, 22:12 | choze
jj mazec, si s tim hraju a lezim v posteli:)
o 10.02.2010, 22:19 | Nismo.Power
hůůůůůůůůůůůůstý !!!!!!

pro HTC tohle existuje snad víc jak rok akorát s tim že to umí víc věcí a používá to gyro
o 10.02.2010, 22:21 | choze
woeeeeeee neser !!!!!!!!!!!!!!!

:)
o 10.02.2010, 22:28 | Nismo.Power
neseru jen tě uvádim do reality toho že odjakživa iphone kopíruje ;-))
o 10.02.2010, 22:35 | choze
grrrrr , ani trosku radosti mi nedoprejes :(

:)
o 10.02.2010, 22:42 | Nismo.Power
na htc se s tim i super hraje, funguje to jako ovladač od Wii nebo PS3.... umí to myš z gyra, touchapd, klávesnici, ovládat media player a media center a tvářit se to jako joistick nebo volant :)

[ Link ]
o 10.02.2010, 23:27 | Luke-Jeep
ze by konecne htc k necemu bylo? no hura :-D
o 11.02.2010, 00:02 | Daryl (A)
Jako LJ. Nehledě na to ze tohle nedělá Apple potažmo iPhone ale je to doplňkový soft. Otazkou je jak je dlouho na trhu. Takže nismo se muže jít s kousajicim a padajicm htc vycpat :) k čemu je mouse co se 2x kousne než dojede z jednoho rohu do druhého :)))))))
o 11.02.2010, 09:42 | Nismo.Power
až mi teda někdo obhájí iphone co umí navíc od htc starejch milion let a nebude to multitouch tak asi smeknu :))) a s tim sekánim fakt děte k šípku, když dojdou argumenty tak "seká se to" ...... vy opravdu "think differen" :)))))

pro HTC to taky nedělá HTC ale je to doplnkovej soft tak kde je rozdíl ? :))

prostě tady někdo nedokáže uznat že HTC má opět něco dřív a ještě k tomu to umí víc než jen stupidní myš a klávesnici :D

i zkurvená nokie umí to co htc takže applisti jsou krapet pozadu ne ? :D
o 11.02.2010, 10:27 | Daryl (A)
vis v cem ma hlavne japko navrch ? V tom ze vse, i ty neslozitejsi veci jsou jednoduse nastavitelne a hned funguji. Rozbehani a nastaveni japka do plne pohotovosti trva i zacatecnikovi tak hodinu.

U HTC nektere veci nerozbehas nikdy a casto nefunguji tak jak maji (jak ocekavas). V tom je ta vyhoda.

Vse co pouzivam funguje hned, ted a bez jakychkoli problemu. a nedari se mi najit co bych postradal, nebo co by nefachalo tak jak bych si predstavoval.

O tom je japko. HTC je o tom, ze tam maji vse a uplne vse bez ohledu na to zda to maka jak ma.

U japka maji to, co je potreba, co lidi pozaduji a kdyz to tam daji, tak to maka na 100%. Takze tam nedavaji veci, o kterych nejsou presvedceni, ze budou slapat na 100%.
o 11.02.2010, 10:39 | JR
jak se jmenuje ta aplikace pro HTC?
o 11.02.2010, 10:41 | FSAL
hlavne takovejch aplikaci je uz od zacatku vydani prvniho iP, takze zadna velka novinka, chapu, ze u HTC na to prisli teprve pred rokem ... :D
o 11.02.2010, 11:16 | Luke-Jeep
me se libi jak dycky nismo vyskoci jak certik z krabicky :-)))
o 11.02.2010, 11:39 | Nismo.Power
Daryl : já vim že máš rád sci-fi ale moc ti o tom psát nejde :)

JR : Gremote

FSAL : jj, od vydání WM je takovejch aplikací mraky a mezi WM a iPhone je rozdíl mezi narozením krista a rokem 2010 ;-)))

LJ : dá rozum, ale na tebe s baseballkou nemám :)

ještě tu někdo řekněte že ipad umí naprosto všechno a pudu do kolen :) ostatně stejnak ipad je jen větší iphone :)
o 11.02.2010, 19:20 | Klobouk
daryl: a muzes mi tedy prosim vysvetlit jak prijimas na iphone vyzitky z jinych telefonu a pripadne jak na tom rozchodim sparovani s BT v aute s kterym normalni telefony normalne valej(vyzkouseno s mojim 2G i kamosovym 3G,nefunguje ani na jednom)
o 11.02.2010, 19:36 | Daryl (A)
Klobouk: sparovani s BT v aute mi funguje uplne s prehledem. mam 2 auta a v obou mam BT sparovany. Jak HF tak prehravac, takze si poustim musiku z iphone k tomu mi na iphone bezi navigace, ktera mi do muziky v pohode keca.

ad vizitky: mam SMS ne ? V zivote (ani kdyz jsem mel nokie) jsem vizitky neprijimal, protoze je nikdo neposilal, protoze nefungovaly mezi ruznejma vyrobcema. Pouze nokia-nokia, nebo siemens-siemens. Takze klasicka SMS to jistila a jisti dodnes.

Ted si vzpominam, ze mi jednou nekdo posilal vizitku na mou N80 ... a uz nevim, ale bud nedosla vubec, nebo dosla jako rozsypany caj :)
o 11.02.2010, 20:13 | petrbanan
Tak tohle uměly Nokie před x-lety a měly to už i iPhony s jedničkovým systémem (samozřejmě JB). Super tyhle aplikace budou na iPadu, to bude luxusní touchpad za $800 :DDD
Klobouk: Obávám se že problém asi nebude v těch telefonech, ale v lidským faktoru. iPhone mám spárovanej asi s 6ti různejma BT zařízeníma (Parrot, Pioneer..) a vše funguje na jedničku. K těm vizitkám: to byl argument před xxx lety, kdy se všichni Nokiáři smáli, že na WM nefungujou vizitky, ale dneska, kdy má každej mail v telefonu, to podle mě postrádá smysl, podobně jako MMS
o 12.02.2010, 00:29 | Klobouk
Daryl,Banan: zapomel sem hned dodat ze v tom aute jde s tim HF normalne sparovat nokie 6300 a nejaky HTC co ma kolega,tak teda nevim jestli lidsky faktor. Jinak se jedna o citroen,s parrotem mi to chodilo normalne,ale s nim chodi snad uplne cokoliv. A vizitky: ano,je opravdu skvele kdyz volam zakaznikovy nebo obchodnimu partnerovi potrebuju od nej poslat cislo,on automaticky rekne,ok posilam vam to vizitkou,a ja ne,poslete mi to v sms pac ja mam telefon co vizitky neumi,stal taky jenom desitku.
o 12.02.2010, 07:11 | Daryl (A)
Klobouk: opravdu slyším prvně, ze někdo používá vizitky. Taky komunikuju se zákazníky a ne málo, ale ještě nikdo mi nezkoušel posílat vizitku. Ale pokud to vázne potřebuješ tak to jde taky když mas JB. Já JB nemám protože ho na nic nevyuziju. A jak říkám s vizitkama ma problém hodně telefonu dodnes. Myslím ze bezproblémové to jde jen na nokiich pac je to jejich vynález :)
o 12.02.2010, 08:03 | petrbanan
Jj, vizitky davaly smysl v dobach, kdy pul naroda melo 6310ku ;) Ty casy jsou bohuzel uz pryc. A sam jsem je prestal pouzivam prave napopud toho, ze mi vsichni zacali posilat kontakty SMSkou nebo mailem
o 12.02.2010, 09:44 | zipp
Daryl, petrbanan: já teda měl plno nokií i SE a nikdy jsem s vizitkama problémy neměl a vždycky jsem je používal a používat budu stále...přijde mi značně jednodušší najet na kontakt a dát odeslat vizitku, než si ho otevírat, kopírovat číslo, vkládat ho do sms a pak poslat...to stejný protistrana...vizitku přijme a uloží rovnou do kontaktů..když dojde smskou, musí ukládat složitěji
o 12.02.2010, 09:58 | Daryl (A)
jak rikam, nikdy nikdo po mne vizitku nechtel a ani mi ji nenabizel (teda papirovou jo, ale ne z telefonu).

ALe jak je psano vyse, co neni v ofiko SW tak je dostupne pomoci jailbreaku ...
o 14.02.2010, 14:16 | kamil306
to mě chce posílat vizitky každou chvíli někdo a iphone to není schopnej příjmout ani rozsypaný...je to škoda.

o 14.02.2010, 22:49 | Daryl (A)
TAk si dej na iPhone jb
o 15.02.2010, 01:14 | macek | Upraveno: 2010-02-15 01:18:01
Nismo ty me vzdy dostavas tema kecama ze to co mas ty je nej tech Htccek jsem mel dost a nerikam ze jsou spatny ale oproti Iphonu co se tyce rychlosti a treba navigace internetu atd tak je to des a ver ze nejsem zadnej zacatecnik a neznalec mel jse jich dost a dost a zadnej takovej me nenadchnul. nikdy jsem nebyl priznivcem Iphonu ale ted na nej nedam dopustit:-)
HTC HD2 co tady vychvalujes jsem mel 2 dny a slo do pryc je to proste hrozna skatule co si hraje na Iphon:-))
o 15.02.2010, 18:53 | petrbanan
Tak předpovědi se vyplnily: [ Link ]
Zajímalo by mě, co na to místní WM zastánci? :) To bylo posměšků na iPhone kvůli Flash, multitasking, synchronizaci s iTunes, AppStore atd. Některý lidi to asi budou brát jako zradu od Microsoftu, ale já jim dávám palec nahoru, už za tu odvahu :D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3169 sekund.