Navštíveno 496x

10.02.2010, 13:20 |
Bingi Vim ze tady jsou odbornici pres vsechno mozne a pokud vim tak FVE se tu jeste neresili. Jsem pro stavbu uz temer rozhodnuty, ale na trhu je spousta ruznych vyrobcu v ruznych cenovych relacich. Co jsem videl nejake nemecke testy, tak ale ne vzdy odpovida ucinnost cene. Pokud nekdo taky uvazujete, pripadne vlastnite, budu rad za reference. Asi bych to chtel vzit jako stavebnici, ale nevim jestli by pak nebyl problem s pripadnou reklamaci atd.
tady ob ulici to má soused, po cca roce přidělával další pole, protože to vyrábělo podstatně méně než sliboval projekt, můžu se ho když tak zeptat na náklady, životnost a návratnost investic. Ono hodně záleží, jak dlouho bude fungovat ta vyšší výkupní cena.

10.02.2010, 13:37 |
Bingi Tak ta vykupni cena je garantovana statem na 20 let, v tom problem neni. Jde mi o to ze vetsina vyrobcu garantuje ze za 25 let budou ty panely vyrabet 80% udavaneho vykonu, rikam si ze kdo mi zaruci ze ta firma za 20let bude jeste existovat. Proto bych byl rad za nejake doporuceni konkretnich panelu. Nevis nahodou jake panely ma ten soused?
máme od firmy Solaris cinkni si k nim bude to nejlepší, jinak toto téma se tu řešilo cca před měsícem
máme od firmy Solaris cinkni si k nim bude to nejlepší, jinak toto téma se tu řešilo cca před měsícem
Hoj. Koukni na náš web www.merops.cz máme tam vypsané komponenty více výrobců i s odkazy. Momentálně bereme vše od Donauer solartechnik. Ale abych řekl pravdu děláme to teprve od loňského roku, takže jestli to bude vyrábět to, co bylo v kalkulaci to se teprve uvidí. Měl bys ale pohnout, neb pokud se budou prachy za vyrobenou a prodanou energii od příštího roku snižovat musíš to připojit k sítí do konce roku a vyřízínení na ČEZU trvá i půl roku.

10.02.2010, 17:23 |
Bingi diky websterovy za informace, cas a vypracovani nabidky.

10.02.2010, 17:26 |
Bingi PavelK: ktere panely od nich mate? ty na klic ALEO? ty jsou jedny z mych kandidatu, reference na ALEO vypadaji slusne.
se tim živim, pokud budes chctit konkretní info mužes se na me obratit,
vice an nasem webu
www.suppur.cz