Navštíveno 745x

09.02.2010, 23:40 |
Drtič Tak...z pátku na sobotu jsem potkal ožralca, co mi očesal bok Cadillaca a ujel. Naštěstí PČR zafungovala a na můj tip se jela podívat a opravdu se našlo vozidlo, co mi to dodrápal. Plnit se bude z jeho povinného.
Jde mi o to, že i já jsem dnes musel nahlásit u jeho pojištovny událost s tím, že budu doma čekat na likvidátora. Ale ejhle.... pán na infolince mi sdělil, že pokud je auto pojizdné, musím dojet do smluvního servisu a auto prohlédnou. Jde mi o to, že mám na sračku levé zrcátko a jezdit bez něho je celkem dobrodružství. Po našem prdelákově, kde nejsou pruhy - dejme jeětě tomu, i když i tak je to celkem na houby. Druhá věc je ta, že nejbližší spolupracující servis je cca 40 km od mého baráku.
Otázka: Možou mě nějak donutit tam zajet, i když je to 40 km, auto není způsobilé provozu kvůli tomu zrcátku? Nechcu riskovat ještě to, že někoho přehlídnu při vjíždění do pruhu a někoho sešrotuju. A kdo mi proplatí tech 40 km tam a 40 zpět?
Docela by mě na tohle taky zajimala odpověď dle mého ale auto bez zrcátka není zpusobilé tzn neni pojízdné.
Jinak cestu do toho servisu by ti měla uhradit pojištovna toho vola co tě nabořil.
1. Urazenych zrcatek pridelanych lepici paskou uz jsem videl hafo pro dlouhodobejsi provoz....takze pro jednu jizdu dam a zpatky to snad nejak poresis.
2. Pokud si skodu nechas zaplatit rozpoctem a nechas si to opravit u znameho verim ze ti slusna sumicka zbude tak bych nejakych 200korun za cestu tam a z5 neresil.

09.02.2010, 23:49 |
Drtič No jde o to, jestli mě může donutit...nalepených zrcátek jsem viděl taky dost...nejde o to, že někde musím jet, ale jsem dlouhodobě marod a ještě půl dne zabit nějakým ježděním po servisech pojištovny - to se mi moc nechce.
batman: tvuj bod dva zodpovedel Paczqo.. kazdej prd se da nechat zaplatit... jen jsou to tahanice :-/
Paczko byl proste rychlejsi...
Jinak ja bych se s nima moc netahal bo na tebe vytahnou nejaky paragraf ze jsi odmitl pristavit auto revizi bo neco takovyho a nedaj ti ani floka bo budou mit jine obstrukce.
Ale klidne bych primo na ty pojistovne zeptal, co kdyby tam jel nekdo takovym Humrem? To uz by nebyly 2 kila :-)
asi jako ostatní, zavolej jim tam ještě jednou a řekni prostě že to pojízdný neni kvůli zrcátku takže at nakluše :)
jinak nahod foto, na mail nic nedošlo nebo nevim kam si mi to posílal ;-)

10.02.2010, 00:05 |
Drtič

10.02.2010, 00:06 |
Drtič

10.02.2010, 00:06 |
Drtič | Upraveno: 2010-02-10 00:08:03
Ta první fotka je z prvního tukance...nechal jsem to spravit a ani ne měsíc je to NAPROSTO stejné.
Ta fotka to je jako pred nebo po tom incidentu?
Co to couha z toho A-sloupku?
:-)

10.02.2010, 00:08 |
Drtič Co tam čouhá? Barák v pozadí? :-)
pěkně se svez.....zrcátko tam ale tak nějak máš tak s tim klidně jet můžeš ne ? :) jinak to vidim uplně jasně :)
nový sklo do zrcátka, vyhřívaný, stmívací :
mirror glass Left
98-04 $346.90 $212.86 ...... to máš nějaký 4tis jen sklíčko
zrcátko jako takový, s pamětí, el. sklápěcí, el. nastavitelný
W/memory Left
98-04 $513.02 $314.79
dveře :
Door shell Left
98-04 $1,096.27 $672.67
to máme 24 000,- jen za zrcátko a dveře bez cla a poštovnýho :) takhla bych napochodoval do onoho smluvního servisu a hodil jim to na stůl aŤ se činěj..... hodíš fakturou, nějaká amortizace a hurá balík je doma, dveře oprava tak 3,5 s lakem každý možná mín :) zrcátko ebay a hotovka :)
Myslel jsem ze tam couha zrcatko :-)
Jinak Nismo to rozepsal dopodrobna, me jednou za 1/4 roku takhle nekdo vojet auto jsem stastnej jak blecha.
Loni jsem za zadni naraznik dostal 13k, oprava cca 3k :-P
ted teda nevim která fotka je která :) to už to do tebe opřel někdo jindy ? :))))
každopádně zapoměl jsem že máš sociál zrcátka CND :)) tkaže nemáš el. sklop ale to je fuk :)

10.02.2010, 00:18 |
Drtič Nemám to nafocené to čerstvé, ale je to naprosto stejné jak ted...což nechápu trošku...je to jen mín hluboké o kousek. Nafotím klidně zítra

10.02.2010, 00:19 |
Drtič Jo, někdo mi to oholil, ale to jsem měl za dva dny spravené....
ten zadní panel
Quarter panel Left
98-04 $734.81 $450.88
to je nějakejch 9k :)
strč jim tam 500 a chceš prostě nový, žádný "opravit" :)) oni stejně budou vědít hovno o takovymhle autě, bejt to oktávka tak ti přesně řekne že ta čtvrtka stojí 7348.9,- bez DPH ...tady nemaj páru :)

10.02.2010, 00:24 |
Drtič No tak věřím, že to bude ještě zajímavé...jsem zvědavý hlavně na tych jejich "deset dní od nahlášení máte prachy na účtě" :-)
to ja si takhle odvazim auto ze serviu a jeste ten den vecer me borec nedal prednost a svetlo, naraznik a blatnim to nevydrzelo... coz loveka pekne nasere... ale dohokalo se to na miste... borec polozil 10.000 na ruku a ja spokojene odjel...oprava by vysla cca na 4.000...nastesti jsem s tim nic nedelal a udelaljsem dobre, pac za 2 mesice me to borec s dodavkou zrusil uplne :-)))

10.02.2010, 13:46 |
Rudi Pokud to chceš řešit přes servis, tak to tam musíš odvízt, ale jinak ve valný většina jezděj likvidátoři k tobě, taky mě k tomu donutili, pak přijedu na pobočku a tam mi bába říká, že zejta jede fotit něco k nám do města...

10.02.2010, 13:52 |
Drtič No právě mi ten ocas na infolince řekl, že už se likvidátor posílá pouze v případě, že auto není schopné dojet do servisu. Je to Česká pojištovna.
budto ti musi dojet domu nebo sedet na pobocce kde ti to je povinen hned nafotit

10.02.2010, 19:29 |
Rudi Zeptej se na jejich nejbližší pobočku, kde fotí likvidátor a kdy tam je. Pak na ní zavolej, nech si ho spojit a domluv se s ním, kdy má k tobě cestu...
Dost pochybuju o výměně blatníku. A za mizerných 500 korun se na tebe každej pěkně vy.... Jste hodně naivní.