Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Auto do 250tkč?

o Navštíveno 544x o
o 09.02.2010, 21:20 | LukasKu
Potřeboval bych poradit s výběrem auta pro nás do rodiny do 250tkč.Jsme 4 a nejvíce ho zatěžovat budem jednou týdně,když pojedem všichni nakoupit.Tkaže,aby se něco vlezlo do kufru.Líbí se nám Kia Ceed.Chtěli bysme něco nového,aby s tím nebyly chvílu potíže,ale mě osobně se nejvíce zamlouvá OII TDI,ale to by už nebylo nové.Poradíte popř. doporučíte jiné auto?Díky moc

o 09.02.2010, 21:32 | Verano
tak kup oktu jedna,design sice výběhovej ale furt se dá koupit nová
o 09.02.2010, 21:35 | Nismo.Power | Upraveno: 2010-02-09 21:36:32
já bych klidně bral Ceed .....ted nedávno jsem se s tim kousek projížděl a za mě je to rozhodně příjemnější auto než nějaká OII .... je to pohodlnější a celkově mi to přišlo hezky kultivovaný, tichý a dobře zpracovaný auto..... vnitřek hezkej, ergonomickej a dost prostornej.... motor normálka, žádnej lenochod žádnej závodník, záruka mluví za vše :)

a nebo počkat a koupit Renaulta Fluence , nechat to až to přežije záruku a pak se toho klidně zbavit, za tu cenu se tomu nemůže žádná automobilka rovnat výbavou :)
o 09.02.2010, 21:39 | cupra.165
Nismo..jde o to,ze oni to auto chteji pouzivat..a ne stat porad v servisu i pres tu zaruku....myslim tim renaulta (auta s vlastnim rytmem zivota) :-D
o 09.02.2010, 21:47 | Nismo.Power
oktávka nebo renault..... prašť jako uhod obojí nikdy nebude stoprocentní...... renault bude v záruce zatimco oktávka bude sjetej škopek, bral bych klidně renaulta a to je co říct že to píšu zrovna já :)
o 09.02.2010, 21:48 | Šogun
Myslím, že za ty prachy see dá sehnat Kia i nová, ale nějaká 2008 a nějaký "holokrk". Ale podle testů to nemusí být špatné auto na normální cesty
o 09.02.2010, 22:25 | Rudi
Teď srovnávali Fluerence vs Octávka a Octávka vyhrála, v Auto Tipu sem to tušim viděl, hald českej časák a oktávka tušim v plný palbě - světlá kůže a zbytek :-D měli tam právě nafty a naftovej fluerence byl někde kolem 380tis.
o 09.02.2010, 22:42 | Nismo.Power
dci bych taky nechtěl..... oktávka je jasná, nemůžou napsat že to je shit, nedávno někde bylo "myslíte si že je výhodné koupit si fábii, my rozhodně ne!" trvalo asi tejden a ten článek už sem prostě nenašel byl smazanej......
kdyby stála tédéíčková proti corvette tak samo tdi pojede líp
kdyby stála proti spykeru tak samo v zatáčkách bude sedět líp
proti R&R tak vevnitř bude větší a komfortnější....

čecháčkizmus na ntou prostě....
o 09.02.2010, 23:07 | muSlim
Ceed alebo i30
o 09.02.2010, 23:26 | Nismo.Power
i30 sem měl na servise..... příjde mi to zpracovaný jako fabie.....takový prostě odfláknutý aneb zlatá střední cesta..... ceed je uplně o něčem jinym, zpracování tam je hodně dobrý, nehledně na to že ceed se mi i líbí mnohem víc :)
o 09.02.2010, 23:53 | relax
pokuď se můžu vetřít, tak mě teď další známej požádal jestli bych mu něco nevybral bo se moc nevyzná... má podmínky rok 2000+ a cenově do 100tis. Výběr sem zůžil na následující .. Focus, Golf IV, Bora, Fabia (74kw), Astra, Civic, 323 ... měl by to bejt ideálně 4/5 dveřák s objemem okolo 1.4 - 1.8 ... nějaký další typy ?
o 10.02.2010, 08:08 | Luke_288
já hlavně nevím, TDI s největší zátěží 1x týdně na nákup? ostatní dny bude jezdit jak?
o 10.02.2010, 09:02 | LukasKu | Upraveno: 2010-02-10 09:07:44
no většinou po městě.Docela se mi líbí Renault Fluence.Dá se koupit nový za 279tkč,což na tu výbavu je fakt nádhera.Jak je to se spolehlivostí renaultů?líbí se mi i Megane
o 10.02.2010, 14:01 | PAVELK
a je to tu zase, Škodovka má blbý dílenský zpracování??? Nismo si fakt blázen
o 10.02.2010, 14:15 | Nismo.Power
PAVELK : kdo tu řiká blbý.... když budu chtít říct blbý tak řeknu třeba Dacia Logan...... škodovka má prostě průměrný stejně tak jako seat a VW , jediná audi si drží lepší v rámci koncernu..... každopádně na tom zpracování oktávky neni nic závratnýho.....zlatá střední cesta ale příjde mi to dost drahý a doplatit si musíš i okna+sedačky+volant+kola vůči standard verzi jinak dostaneš za normálcí cenu skoro jen holou kastli :D .....každopádně je pravda že O2 má proti O1 nehoráznej pokrok, O1 je pekáč se všim všudy, dvojka je proti ní držák a x věci je tam vymyšleno líp a určitý věci dokonce i samovolně napravujou, třeba zahnilý ABS čidla po 1-2 letech jsou ted v pouzdře a nesere se to a jde to nádherně vyndat ...ale třeba neustále oslnující xenony na který škodovka řekne "víme o tom ale řešit to nebudem" to je na přesdržku....
Fluence má super zákla a levný příplatky.... že to je renault by mi bylo uplně putna cenově se to s oktávkou ve stejný výbavě nemůže ani trochu rovnat, a prostě 2 roky nebo 100 tis aspon na to záruka je takže by mi to bylo jedno...... 1,6 16V ve fluence je prostě klasika renault, nejede to blbě ale může tomu odejít cívka sem tam no.... je to stejnej motor jako předchozí megane řada.... je třeba dementní že nemá na šálách na klice zámky, všechny kola na rozvodech jsou na kónusu a hravě se dá při rozvodech hodit vejfuková vačka o 180stupnu při použití originálního pravítka na rozvody.... ale jak řikám, bylo by mi to maximálně putna protože to je auto za 300 a je v záruce......
o 10.02.2010, 17:46 | PAVELK
ono asi to dílenský zpracování u influence nebude to pravý ořechový včetně plastů a různých nesmyslů na to navazující
o 11.02.2010, 01:38 | AllInOne
Mám Ceeda, 70tis najeto, mám ho 2 roky, od novoty. V rámci záruky mě tam vyměnily ramena a nějakou gumičku u serva.
1.6 ropa, průměr cca 6/100, jezdím hodně město.

Co bych tomu auto vytknul?Jenom to že tomu chybí už trocha koně, jinak vše si myslím zatím na jednotku.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3869 sekund.