Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Hasselblad H4D

o Navštíveno 375x o
o 09.02.2010, 08:51 | Crimson
Tady pořád shání někdo kompakty, tak tady malý tip !

[ Link ]

o 09.02.2010, 09:28 | Kamil
Středoformáty jsou fajn, ale pro běžnýho člověka je to nesmysl.
Mrkni třeba na tu megapixelovou mánii co předvádí Canon. 18mpx na cropu (7D a 550D) - bohužel megapixely prodávají a že jde obraz do sraček už nikoho nezajímá :-(
o 09.02.2010, 09:28 | Area51
:o)
o 09.02.2010, 10:42 | Mr.Scully
Opatrně Kamile, já sice souhlasím, že těch 18 mpx na 7D je zbytečně hodně, ale garantuju ti, že ten foťák je i tak výrazně lepší než cokoliv z desítkové Canoní řady. A na reportáž je to tudíž nejlepší Canoní foťák hned po jedničkové (a pro amatéra cenově nedosažitelné :-) řadě.
o 09.02.2010, 11:12 | Kamil
Mr.Scully - 7D je hodně vychytaný tělo, co se obrazu týče, tak od ISO 800 výš souhlasím, tam je 7D fakt lepší. Já už byl z obrazu trošku v rozpacích už u 50D, ale na 5D Mark II jsem v tu dobu neměl. Snad Canon překvapí a vypustí nějaký FF s rozumným autofocusem, to by pak bylo mý další tělo :) Crop už fakt nechci.
o 09.02.2010, 12:04 | Mr.Scully
7D se skutecne vytyka uz viditelny sum na ISO 200-400, ale uprimne, pri beznem pouziti jsem si toho fakt nevsimnul :) A ze na fullsize 18mpix je videt sum jako krava, to nic nemeni na tom, ze pri zmenseni treba na 8-10 megapixelu ta fotka ma vic detailu a i mene sumu nez predchazejici modely s timto rozlisenim.

Ja ani nevim, kam bych ted sel dal... 7D mi vyhovuje :) Chtelo by to reportazni fullframe s hodne fps a dobrym autofocusem, ale kdyz 1D je ted APS-H, tak nevim nevim... a cenovka desna samozrejme :-)
o 09.02.2010, 13:29 | Kamil
souhlas :)
o 09.02.2010, 16:11 | Crimson
vy jste vybrali banku nebo co ? :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4128 sekund.