Navštíveno 531x

Tole tema tu uz dlouho nebylo tak toho zneuziju :-)
Vybiram brzdy na predek mondea II a uz mi jde z toho hlava kolem.
Jeden rika Brembo nebrat, druhemu se zkroutily ATEcka a treti jedine originaly.....
Je to sice starsi vozitko ale ma tezkej motor tak bych nerad vybral spatne a za par mesicu menil znova.
Zatim premyslim o TRW-Lucas jak kotouce tak i desky, ale uvitam rady lidi co brzdy delaji denne....
Diky

08.02.2010, 23:17 |
Kacko exkolegyni tam dal manzel Bremba a celkem znatelnej rozdil, nevadly ani pri jejim stylu 0 - 150 - 0 po Praze.. parkrat kotouce i svitily a kourilo se z nich.. a porad ok.. Myslim, ze i Zimmermanny sjou stacak do 100KW.
Jinak prdla ji brzdova hadicka(origo) a ted ji musej stacit Shimano:) Takze doporucuju to vymenit komplet;)

tyhle brzdicky z fotky jako komplet stoji vic nez trmeny + kotouce od bremba na auto :D
Proffesor : no tak když sou dražší tak to asi brzděj líp teda, takže vrtaný+drážkovyný+děrkovaný+pružkovaný+trojúhelníčkovaný bremba sou proti nim jen železo do šrotu :)
jinak nevim co řešíš, očividně chceš jen vyměnit jetý brzdy takže bych do toho nerejpal a hod tam TRW, montuju je víceméně pořád a neni s tim problém.... ale pokud často brzdíš z 200 tak nezbejvá nic jinýho než vyměnit komplet za něco jako je na obrázku vejš :)
Nismo: no pokud bys chtel ty vrtaný+drážkovyný+děrkovaný+pružkovaný+trojúhelníčkovaný bremba dat na kolo tak jo :D
děláš jako by se snad brzdy dávaly na střechu ;-)
neveril bys, ale vozil jsem je parkrat i v kufru, dokonce jsem je mel uz i v igelitce ;-)
Na GIII mám na předku kotouče Zimmermann plus desky Ferodo Target - a maximální spokojenost. Najeto cca 12.000 na tomhle, a furt je to dost jedovatý, ani po několikerém prudkém brzdění to nevadne.