Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Poraďte brzdy

o Navštíveno 529x o
o 08.02.2010, 22:35 | BATMAN
Tole tema tu uz dlouho nebylo tak toho zneuziju :-)
Vybiram brzdy na predek mondea II a uz mi jde z toho hlava kolem.
Jeden rika Brembo nebrat, druhemu se zkroutily ATEcka a treti jedine originaly.....
Je to sice starsi vozitko ale ma tezkej motor tak bych nerad vybral spatne a za par mesicu menil znova.
Zatim premyslim o TRW-Lucas jak kotouce tak i desky, ale uvitam rady lidi co brzdy delaji denne....
Diky

o 08.02.2010, 23:17 | Kacko
exkolegyni tam dal manzel Bremba a celkem znatelnej rozdil, nevadly ani pri jejim stylu 0 - 150 - 0 po Praze.. parkrat kotouce i svitily a kourilo se z nich.. a porad ok.. Myslim, ze i Zimmermanny sjou stacak do 100KW.

Jinak prdla ji brzdova hadicka(origo) a ted ji musej stacit Shimano:) Takze doporucuju to vymenit komplet;)

foto k příspěvku  od Kacko

o 08.02.2010, 23:22 | Proffesor_W
tyhle brzdicky z fotky jako komplet stoji vic nez trmeny + kotouce od bremba na auto :D
o 09.02.2010, 00:47 | Nismo.Power
Proffesor : no tak když sou dražší tak to asi brzděj líp teda, takže vrtaný+drážkovyný+děrkovaný+pružkovaný+trojúhelníčkovaný bremba sou proti nim jen železo do šrotu :)

jinak nevim co řešíš, očividně chceš jen vyměnit jetý brzdy takže bych do toho nerejpal a hod tam TRW, montuju je víceméně pořád a neni s tim problém.... ale pokud často brzdíš z 200 tak nezbejvá nic jinýho než vyměnit komplet za něco jako je na obrázku vejš :)
o 09.02.2010, 00:56 | Proffesor_W
Nismo: no pokud bys chtel ty vrtaný+drážkovyný+děrkovaný+pružkovaný+trojúhelníčkovaný bremba dat na kolo tak jo :D
o 09.02.2010, 01:08 | Nismo.Power
děláš jako by se snad brzdy dávaly na střechu ;-)
o 09.02.2010, 02:44 | Proffesor_W
neveril bys, ale vozil jsem je parkrat i v kufru, dokonce jsem je mel uz i v igelitce ;-)
o 09.02.2010, 08:56 | PlusOne
Na GIII mám na předku kotouče Zimmermann plus desky Ferodo Target - a maximální spokojenost. Najeto cca 12.000 na tomhle, a furt je to dost jedovatý, ani po několikerém prudkém brzdění to nevadne.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.372 sekund.