Navštíveno 923x

Sice je to OT,ale co tu není,že :)
Musím se Vám podělit s mojí zkušeností s touto firmou. Přítelkyně chtěla objednat nějaký povlečení na www.neckermann.cz, tak jsem objednal, čekal týden a nic nepřišlo. Volám na infolinku, kvůli stavu objednávky a tam mi bylo řečeno,že zboží není skladem,tak mi nemůže řict jestli vůbec přijde. Kdyby bylo skladem,tak dodání trvá 3-4týdny :). A když skladem není,tak s tím spíše počítat ani nemám a že mi dají vědět za 2-3měsíce, jestli vůbec někdy zboží přijde :D:D. Přitom to povlečení dali znova do jejich nového katalogu. No, pobavil jsem se dost.
neckermann, otto a dalši je jedna velká pakáž ja jsem si kdysi objednal z noveho jarniho katalogu kratasy a přišli až na podzim takže od nich nic nekupuju. jinak pokud chceš pěkné kvalitní povlečeni tak doporučuju
[ Link ] tam aspon objednaš a druhej den u tebe zvoni PPL s balikem.
jj, jako paczqo... cars & krtecek... :)
kdo sleduje Vyprávěj? :-))
"Neckermann a Quelle, ať jdou do prdele! Obchodní dům Máj, pravý Čechů ráj!"
M.a.R.i: s otto mladá vždy vše v pohodě. Jestli chceš vážně hodně pěkné a příjemné povlečení tak stella.cz, je trochu dražší, ale vážně super.
[ Link ]
Díky kluci za info,ale už jsme objednali na ralli.cz. Přítelkyně chtěla něco levnějšího
to je hláška z Horký kaše .-))
Taky špatná zkušenost. navíc jsem při objednávce někde zaškrtl zasílání novinek mejlem. Teď jsem to zrušil, podle jejich návodu a chodilo to dál. Tak jsem jim psal mejla se žádostí o zrušení,potvrdili že to ruší, ale nic se neděje a stále to posílají. Teď už na každou jejich zásilku jim docela sprostě odpovídám a pokud to neskončí, tak je začnu zasírat spamy.

09.02.2010, 03:18 |
JP bartosek: Nastav si filtr ve schránce tak, aby maily od nich přeposílal třeba na adresu jejich generálního ředitele a následně smazal/přesunul do složky se spamem. Takhle to dělám vždycky když nějakej newsletter nejde zrušit a co občas nahlídnu do spamu, tak některejm to občas i dojde.
Toho matějovskýho můžu taky doporučit.