Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IPOD touch pomoc!

o Navštíveno 274x o
o 07.02.2010, 22:42 | Tichy
Preinstaloval jsem kamosce notas, na kterem byl nainstalovany itunes. Probehl format a nova instal win 7. Naistaloval jsem nove itunes a mam problem. Kdyz chci dat synchronizovat Ipod touch s itunes tak na me vybehne hlaska, ze to sice udelat muzu, ale prijdu o vsechny data z ipodu. Je nejaka moznost synchronizace, bez smazani vsech dat z ipod?

o 08.02.2010, 01:26 | axetom
tusim ze ne. Mel si ji pretahnout knihovny itunes kterou najdes v dokumentech. Tohle je duvod proc se mi enchce synchronizovat iphone pac tam zas davat 15gb muziky sem linej:D Hry a tak by meli zustat pokud to tam zaskrtnes ale jinak o hudbu v ipodu prijdes
o 08.02.2010, 07:44 | petrbanan
Pokud nemáš hudbu koupenou na iTunes Store, tak o ní při synchronizaci přijdeš. Nejjednodušší řešení je, nějakým prográmkem vytáhnout hudbu z iPoda, nahrát do nových iTunes a celé nanovo sesynchronizovat. Aplikace zůstanou.
o 08.02.2010, 09:44 | Tichy
O hudubu ani tak nejde, ale ma tam dost aplikaci a to bych asi nevysvetlil, kdyby o ne prisla. Aplikace tedy urcite zustanou?? Jinak teda tenhle program nechapu.. :(
o 08.02.2010, 12:00 | petrbanan
Počítač máš autorizovanej na určitej iTunes Account, z kterého si kupuješ aplikace. Po reinstalu počítače si ještě před připojením iPodu autorizuj znova počítač pro ten určitej account. Když potom připojíš iPoda, tak se tě to zeptá, zda chceš přenést aplikace z iPodu do počítače a hotovo
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3262 sekund.