Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT Help: GPO a tiskarna

o Navštíveno 472x o
o 07.02.2010, 20:12 | Smrada (M)
Help. Potrebuji pro bandu lidi nastavit tiskarnu, která je sdilena na serveru. Postup jsem zvolil takovyto:
Vytvoril jsem Group policy object, zeditoval ho a nastavil polozku Deployed printers v Computer settings. Toto jsem nalinkoval na všechny PC a v Security filtering jsem zadal uzivatele, kterym se ma tiskarna nastavit. Pote jsem u PC provedl GPUPDATE /FORCE. Stejne jsem to opakoval i v polozce User settings, protože se nic u první polozky nestalo. Delam neco spatne?

o 08.02.2010, 06:27 | Petura
nevím teda jak s těma grupama, ale nestačilo by nainstalovanou tiskárnu nasdílet a pak jí daným uživatelům jen "přitáhnout" - nainstalovat síťovou tiskárnu?
o 08.02.2010, 07:59 | Smrada (M)
To ja samozrejme mam. Je sdilena na serveru, ale nechci obchazet barak. Proto jsem si rekl, ze by slo vymyslet politikou, ze ten a ten uzivatel bude mit tuhle sitovou tiskarnu.
o 08.02.2010, 10:15 | Petura
jak obchazet barak? to jako se zvednou ze židle?
to není taky problém, existují remote desktop prográmky, např. teamviwer, ten proleze všude ...
uživatel ti to odklikne, ty si sám tiskárnu nastavíš a je za 3min hotovo :o)
o 08.02.2010, 21:19 | Smrada (M)
A prece nebudu otravovat uzivatele, kdyz danou vec dokazu politikou. Instalace AV, Outlooku, nastaveni Outlooku, audit PC, ruzna omezujici nastaveni, bezp.zaplaty. To vse delam politikou. Ani me nehne, nepotrebuju tlacit do site dalsi diry a jeste otravovat uzivatele. Nedokazes si predstavit, jak by meli keci, ze jim "vidim" do PC. O politikach nic nevi a je klid.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3234 sekund.