Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > O5 jak na debila kupujícího?

o Navštíveno 841x o
o 07.02.2010, 19:12 | Midnite
Kamarád prodal woofer asi před 14dnama, úplně nový, v krabici, papíry, záruka. A teď týpek píše a že je špatný, že dře cívka o magnet.. woofer nebyl ani zapojený, prostě komplet zabalený.. Co s volem?

o 07.02.2010, 19:14 | clown
vyrobni vada jako u novych Magnatu AD300D ??? :o)))
o 07.02.2010, 20:57 | BATMAN
Co kdyz je fakt spatny?
Zel se obcas stane ze novy veci maji vyrobni vady,kor kdyz ho prodavajici sam netestoval.
o 07.02.2010, 21:04 | /// MiŠeL ///
má zaruku tak ať to dá reklamovat
o 07.02.2010, 22:28 | Midnite
Batman: právě proto že má záruku, jako klidně mohl být vadný. ale napíše: Zkousel jsem woofer a civka dre o magnet. Jak se domluvime? na zabiti.. dle mě to přismahl
o 07.02.2010, 22:43 | cendler
Pokud má záruku, tak bych ho odkázal na prodejce.
o 07.02.2010, 23:44 | DaveX
Klasický dement, který zkoušel co dokáže. Co na to říct.

Vyfakovat ho, záruku má, tak ať si to pořeší. Normálně mu napiš, že jsi ho prodával jako fungl nový, nikdy nehraný, tak ať si to vyřeší sám. Pokud ho připekl, v servisu na to příjdou a bude v prdeli. Výrobní vada je věc druhá.
o 08.02.2010, 08:53 | BATMAN
U nas taky plati presumpce neviny, pokud ho odpalil on, v reklamacnim servisu to musi poznat..... v podstate nechapu smysl tohoto threadu.
o 08.02.2010, 13:49 | PAVELK
je také možné pokud byl posílán poštou tak s ním někde křápli o zem a je vymalováno, už jsem jednou zažil stejný problém
o 08.02.2010, 15:24 | Robo
To,že dře cívka o magnet,neznamená,že je kupující debil.Kdysi jsem kupoval od Káji z Ahifi fungl zabalenýho MacAudio a měl ty samé problémy a nikdy nebyl zapojený.Tím neomlouvám kupujícího Tvého kamaráda,jenom jsem chtěl říct,že se to může stát i u nového a čekal bych to u nějakých levnějších SW.V mém případě se k tomu prodávající postavil profesionálně:o)
o 11.02.2010, 20:55 | Monička
Co sním.. :-DD Lol.. Má záruku papíry vše.. Tak jednoznačně napsat a tsi to vyreklamuje.. Co se řeší??
o 11.02.2010, 21:01 | Midnite
Monička: už se neozval :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3101 sekund.