Navštíveno 846x

Kamarád prodal woofer asi před 14dnama, úplně nový, v krabici, papíry, záruka. A teď týpek píše a že je špatný, že dře cívka o magnet.. woofer nebyl ani zapojený, prostě komplet zabalený.. Co s volem?

07.02.2010, 19:14 |
clown vyrobni vada jako u novych Magnatu AD300D ??? :o)))
Co kdyz je fakt spatny?
Zel se obcas stane ze novy veci maji vyrobni vady,kor kdyz ho prodavajici sam netestoval.
má zaruku tak ať to dá reklamovat
Batman: právě proto že má záruku, jako klidně mohl být vadný. ale napíše: Zkousel jsem woofer a civka dre o magnet. Jak se domluvime? na zabiti.. dle mě to přismahl
Pokud má záruku, tak bych ho odkázal na prodejce.

07.02.2010, 23:44 |
DaveX Klasický dement, který zkoušel co dokáže. Co na to říct.
Vyfakovat ho, záruku má, tak ať si to pořeší. Normálně mu napiš, že jsi ho prodával jako fungl nový, nikdy nehraný, tak ať si to vyřeší sám. Pokud ho připekl, v servisu na to příjdou a bude v prdeli. Výrobní vada je věc druhá.
U nas taky plati presumpce neviny, pokud ho odpalil on, v reklamacnim servisu to musi poznat..... v podstate nechapu smysl tohoto threadu.
je také možné pokud byl posílán poštou tak s ním někde křápli o zem a je vymalováno, už jsem jednou zažil stejný problém

08.02.2010, 15:24 |
Robo To,že dře cívka o magnet,neznamená,že je kupující debil.Kdysi jsem kupoval od Káji z Ahifi fungl zabalenýho MacAudio a měl ty samé problémy a nikdy nebyl zapojený.Tím neomlouvám kupujícího Tvého kamaráda,jenom jsem chtěl říct,že se to může stát i u nového a čekal bych to u nějakých levnějších SW.V mém případě se k tomu prodávající postavil profesionálně:o)
Co sním.. :-DD Lol.. Má záruku papíry vše.. Tak jednoznačně napsat a tsi to vyreklamuje.. Co se řeší??
Monička: už se neozval :)