Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Kabat - koncert - zvuk ???

o Navštíveno 548x o
o 07.02.2010, 18:40 | clown
jako beru, ze pan Cimfe je dobrej zvukar, ale studiovy desky Kabatu jsou pomerne sterilni.

rikal jsem, ze "Po certech dobrej koncert" by mohl byt jako live vec, trochu jinak michanej ...,

ach ouvej .. z DVD PCM zvuk nic moc, DD 5.1 bez sily, bohuzel i zvuk z BlueRay disku v DTS.

Kdyz si poridim nejakou rockovou desku, cekam, ze to bude busit, cinkat.. hrat .., tohle jen blika na LCD .., zvuk sterilni jako ze studioveho CD. Ptam se sam pro sebe proc. Proc samply pouzite v menu (ktere je teda kapitola sama pro sebe), nebo i pri koncerte maji zaklad a tah tak ja be sluselo a zvuk kapely je tak na prehravani na nejakych domacich samohrajkach s LOUDNESS a podobnejma kurvitkama zvuku..

poslocuhal jsem na nekolika setech jak v aute, tak i v domacim prostredi a fakt to hralo asi nejlip na setu za 6000 :o) tam totiz nebylo poznat, ze to nehraje..

kurwa 20 let kapely, kterou posloucham okrajove a zvuk horsi nez maj Tri Sestry pri koncertu ze Dzbanu, nebo i pro mne okrajovka Divokej Bill, kterej je proti Kabatu super .. asi mix, ci mela vliv Lucerna.

rezignoval jsem .. pustil jsem si George Michaela - Live at London ..., v tu chvili sem zaboril zase hlavu do dlani, nad tim, jak nase rockove Eso umi :o(

ach jo .., bejt nasiraci, jdu to DVD vratit prodejci :o) takhle odjelo smer pribuzny :o)

o 07.02.2010, 18:54 | Tuner#2
Myslím že není co dodat: [ Link ]

Bohužel dneska je moderní stahovat MP3 z netu, na kvalitu se nekouká, neb největší hifi co tady 99% mladej má je "domácí kino" od Genius... Jde to vše do pr*ele :-/
o 07.02.2010, 19:06 | michall
Souhlas, mě teda připadal i ten koncert zvukově tak nějak všelijak, ale třeba je to jen mýma ušima.
o 07.02.2010, 19:09 | clown | Upraveno: 2010-02-07 19:09:50
jako ono to fakt vypada, jako by to nekdo prohnal max 192kB kompresi dle MP3 ..

vis co, BR RIP ma 22GB .., to jsem proste nemohl odolat ... a je to uplne k prdu, ani tech 1080i na obraze vs DVD s upscalem neni ze 4 metru znat .. :o)))

ach jo, jdu si pustit Simona a Garfunkela .. to aspon hraje a hreje u srdce :o)
o 08.02.2010, 06:58 | Dave0401
Jooo tady nezbyva nez souhlasit s tim, ze dnesni "tvorba" stoji za ******, vsak vite co. :(

Takze treba sehnat co nejvice materialu z dob, kdy hudba byla jeste o umeni... ;)

P.S.: Nove veci jsou masterovane na poslech pres bumcink repro :(
o 08.02.2010, 07:30 | luda551
clown : tak si kup na koncertové DVD GENIUS HT 5.1 a budeš spokojenej :o)))))
né dělám si srandu,je smutný jak to dnes vse upadá do zaniku.
Nedávno sem si koupil cd
DJ MIKE TRAFIK - H.P.T.N. při běžné hlasitosti šum jak krava .....(vim stojí dvě kila, pár pisní naprosto přeřvané výšky)
jediné CD co mě zvukově uspokojilo byl RYTMUS - KRAL kvalita supr, nešumí, žádné ,,potlačení pasem a přeřvané výšky"
Jinak k tomu "Po certech dobrej koncert" mi připada jak kdyby byl nahrát doma na PC.(zvuk)
OBRAZ popravdě - si myslím že se s BlueRay nesraly a obraz jen zvetšily s původních 720×360 pix na
1920×1080 pixelu :-( a BRD udelaly pomosí softwaru.Se ani nedivým lidem že tahaj většinu s TORRENTŮ když si chtěji koupit kvalitu a ta upadá na level nula... chjo:((
o 08.02.2010, 07:53 | M@rtin
Tuner#2: Dobrej článek předsedo, díky.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3603 sekund.