Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Help: OBD2 kabel

o Navštíveno 293x o
o 07.02.2010, 18:24 | Kounect
Ahoj, prosím o radu případně link, nejlépe kde v Praze sehnat USB kabel kterým bude možné provéct diagnostiku Dodge Grand Caravan. Našel jsem že tyhle americký mrchy umí od roku 1996 OBD2 J1850 VPW (10.4 kbaud) protokol, takže jako ok se mi dle netu jeví ideálně ELM327. Dá se tento kabel někde koupit či doporučíte mi něco jiného? Díky.

Honza

o 07.02.2010, 20:16 | 20bad
třeba pomůže

[ Link ]
o 07.02.2010, 21:18 | Kounect
Díky, jsem chtěl původně pokud možno osobně, ale když jsi to sem dal tak jsem odtud našel jeden kontakt na zaslání z kameného obchodu do 1 dne, tak doufám, že v Úterý dorazí.
Každopádně 20bade díky.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3281 sekund.