Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Dotaz broukaři/veteránisti

o Navštíveno 971x o
o 07.02.2010, 14:44 | Tarrance
Ahoj. Už nějakou dobu se ohlížím po nějakým broukovi a chtěl bych rozšířit síť hledání, abych měl větší šanci něco rozumnýho za rozumný peníz najít.

Je tu někdo kdo by poradil kde na netu hledat?

Zatím jsem našel tyto servery:
www.flat4.org
www.vwbrouk66.ic.cz
www.eurooldtimers.com

o 07.02.2010, 14:53 | hawai
www.i-veteran.cz
o 07.02.2010, 15:04 | Hanes
no taky záleží jestli jsi schopnej renovovat/zaplatit renovaci, nebo chceš auto na který nebudeš muset skoro šáhnout. I v Čr se dá rozumě koupit brouk, mrkni i do klasické inzerce, annonce, sbazar a jim podobné.
jen namátkou [ Link ] ale bacha, není po renovaci jako po renovaci, brouk má výhodu že se na něj dá moc věcí sehnat a většinou nových a jeho renovace je o to jednodužší, než vše vyrábět nově protože to je nesehnatelné jako na moje GT.
Jestli to chceš jako veterána se vším všudy koukej raději po autě bez úprav, nebo jen s dobovými doplňky, vše co je tam navíc a je modernější čubí originálnost a tím i cenu auta.
o 07.02.2010, 15:09 | Bulík | Upraveno: 2010-02-07 15:10:12
www.vwveteranclub.cz
www.vwbrouk.cz
www.autodilnaprochazka.bk.cz

Pohybuji se sice okolo krapet jiných aut,ale poradím Ti jedno.
Nasaj informace,ale pokud budeš kupovat tak mimo komunitu.
Není v tom žádná nevraživost nebo tak něco.
1.Jen zkušenost.Někteří neví co si říct v domění,že mají skvost.
2.Nejlepší auta za skvělé peníze koupily vždy lide hledající mimo.Zpravidla se jim podařilo natrefit na "nazdárka",který nevěděl co vlastně má a prodal.
Tak to vlastně,ale chodí i v kterémkoli jiném oboru.
o 07.02.2010, 15:11 | Tarrance
hawai: díky, přidáno do záložek ;-)

Hanes: Koukám zatím po něčem před renovací a souhlasím, že originální vzhled je nej.
o 07.02.2010, 15:15 | Tarrance
Bulík: Už jsem na jednoho "nazdárka" narazil (1973 s CZ dokladama za 20t), ale bohužel jsem byl druhej, takže volat na takový inzerát den po podání už bylo pozdě. :-D
o 07.02.2010, 15:40 | Bulík
Samozřejmě nevím kolik chceš investovat.Pokud by se to pohybovalo okolo zmíněné 20-cky tak by to nebylo asi nic moc.
Ale pro vstup do tohoto kultu a světa stačí.Pokub by Tě to chytlo časem by si možná chtěl něco jiného a už rovnou.Co si budem povídat i ten "mexikánec"radost udělá,ale němec je jinde.
Navíc si myslím,že vstup do broukání by neměl být o očistci a žumpě na penize,ale především o radosti.
A když by to tak mělo být tak bych dával penízky a zušlechtoval broučka,který za to stojí.Jak rokem tak modelem.
O jednom kousku bych možná věděl.Rok 59-jezdivej.
Tč.vyndaný interier,lak původní,kutilem nenapadeno.
Cenovka by byla okolo 55-60t.
Nic necpu-nejsem na případném prodeji nijak zainteresován!
o 07.02.2010, 15:49 | Tarrance
Chtěl bych se s pořízením i s ekodaní vejít do 50ti, ale to je pro tohle téma nepodstatný a koukám teda po němčourech no.
o 07.02.2010, 15:58 | Bulík
Jasný rozumím.
Podívej se i na Poláky /otomoto.pl/Broukařů je tam dost a občas někdo něco pustí.
Dá se tam trefit dobrý kousek za peníze nám východoevropanům příjemnější.
Přeji z případným broučkem jen radost!
Ahoj.
o 07.02.2010, 16:03 | hawai
jinak mě napadlo ještě tohle: www.veteran-veterani.cz
taky se tam občas něco objeví
o 07.02.2010, 20:10 | Luke-Jeep
co je to brouk? :-D

je to o penezich... nic vic... pravda je s hledanim mimo komunitu... na flatu se semtam neco objevi, i za dobry prachy... dalsi vec je ze dneska uz se se sterym autikem jako je brouk da obejit bursikovo vypalne, takze neres bursikovny...

zde v tuningu najdes tedka mou renovaci brouka speedstera a da se to zvladnout za rozumny love ;-) neboj... a vse je k mani.

juknu se mezi znamejma jestli ted nekdo neco nepousti
o 07.02.2010, 21:38 | Tarrance
Luke-Jeep: Jak se to dá obejít? Já bych teda raději na normal značky.
o 07.02.2010, 21:54 | crestik
Tarrance: ...např někdo se ZTP
o 07.02.2010, 22:07 | Luke-Jeep
ale prd... ted se da udelat testace na veterana... a s ni nemusis platit bursikovny... a plati to i na cerny znacky... az to bude skutecne aktualni podam blizsi info ;-)
o 07.02.2010, 22:09 | Francouz
Zrovna včera jsem koukal, že bratři Ludolfovci maji nějaký brouky na svým vrakovišti, tak zkus kontaktovat je do DE :o)))))) !!!

Sorry za OT fórek :o)))))
o 10.02.2010, 10:27 | Skid-TDI
Hlavne byt Tebou bych si ujasnil jak uz zde bylo receno jestli chces upraveneho brouka a nebo origo. A pak je take dobre si treba na www.flat4.org mrknout na co si dat pozor pri koupi a kouknout se na Brouky jak se vyrabeli. Aby jsi i klidne se zameroval na urcitej rocnik nebo ne. ;-)

Jinak jak rikal Luke vsechno na brouka se da sehnat. To je velka vyhoda. V CR jsou 3 vetsi prodejny dilu, takze i ceny jsou prijatelne.
o 10.02.2010, 18:22 | Tarrance
Jsem stoprocentně rozhodnutej, že nechci nic upravenýho a chci brouka do roku 73 a starší. Já prostě nemůžu z týhle přístrojovky. Asi láska na první pohled. :-D

foto k příspěvku  od Tarrance

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4122 sekund.