Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Ubytování Praha

o Navštíveno 351x o
o 07.02.2010, 10:02 | Midnite
řešilo se to tu vícekrát, ale nějak jsem nenašel nic. Chceme s přítelkyní zhruba v květnu vycestovat do Prahy a okuknout nějaké památky (teda ona, já je už viděl :) ) a hledám nějaké přijatelné bydlení na víkend okolo 21. května. Hlavní požadavky jsou asi:
1.něco trošku na úrovni, aby tam nebydleli nějací pobudové atd
2.pokud možno monitorované parkoviště, popř kontrolované
3.třeba i klidné prostředí (asi okraj Prahy, ale to není podmínkou)
4. asi nejdůležitější je cena, jelikož studujem (samo že na to mám, ale nechci vypláznout moc peněz za ubytko)
5. možnost malého psa (čivava)
hledal jsem nějaké hotely atd. a našel jsem nějaký Quality hotel za cca 2100kč na víkend pro dva a psa. Vypadal podle fotek pěkně a interiér byl asi nový. Tudíž něco v podobné cenové relaci popr +- 1500. Nemáte nějaké tipy?

o 07.02.2010, 11:33 | Lumík
[ Link ]

maji tam těd na akci víkend, doporučuju:

Speciální nabídka – Víkend 2 noci za cenu 1
Při zakoupení 2 nocí (pátek – neděle) zaplatíte pouze 1 noc.
o 07.02.2010, 18:08 | tom96
Nikdy jsem tam ubytovanej nebyl. Ale tedko tam už měsíc dělám securitáka (ne přímo v tomhle mají sít hostelů po praze. Tak jsem tam byl pro prachy atd.) přímo tenhle hostel je klidnej tam jsem za celou dobu nejel ani jednou kvůli nějakému problému a vypadá to tam docela fajn. Tak na to koukni. Nic víc ti o tom neřeknu znám tam zaměstnance na recepci. případně bych ti mohl dát na mě číslo kdyby jsi si to vybral a měl tam nějaké problémy tak bych mohl zkusit pomoct. Jinak mají tam svojí garáž kde by jsi mohl parkovat. Na těhle stránkách je o tom napsáno asi nejvíc [ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3458 sekund.