Navštíveno 1244x

ak se rano prbudeute a prijdete k zaparkovanému autu a máte tam vizitku, bohuzel jen na karoserii, pak se divite ze se tu o nas riká ze jsme narod sviní... takze dekuji dotycnemu neznáme sikulovi za podpis
na mém aute, a pro štetské, pokud uvidite nekoho s cerstve pochroumanou karou, dejte mi vedet, rad se seznámém... to je fakt den..na py*u

Ani sem netušil že je tu někdo ze Štětí :-) Určitě se budu porozhlížet.

06.02.2010, 15:09 |
Pluto Ve Štetí jsem byl tento týden v pondělí a v úterý pracovně na Penny Marketu přendavat kondenzátor chlazení :-)
ty woe :( curaci lidi
Neni v okoli nejaka kamera? Nebo zkus projit obchody, byty, atd. Me se takhle povedlo najit vinika, kdyz me tady v Praze naboural a ujel...
To vieš, 90% národu sú zajebaní kreténi, ktorým ešte nedošlo že by sa to dalo poriešiť aj z povinného ručenia. Alebo to vedia, ale namiesto 3 tisíc ročne by museli platiť 3 tisíc a 150 navrch, lebo by im vzali super bonusy...
stalo se mi to primo pred barakem zaparkovaný .... kamera tu bohuzel neni, takze nezbejva nez se objednat do servisu a pripravit si bankovky.. fakt zabit malo
to Slim - to mas pravdu s bonusy se téo vschno zlepsuje, pamk se pojistovny divej ze se tu delaj samý podvody

06.02.2010, 15:40 |
JA a tohle vede k tomu,že se pak hledá někdo kdo do toho couvne a neřeší bonusy...prostě kruh..sviním se to moc nestává..
nevim proč ty lidi platěj povinný ručení když se pak chovaj tahle...... kurva papírek s telefonem by ho nezabil !!! tohle se mi stalo už asi 5x a jen jednou sem měl za stěračem vizitku, ale né od viníka ale od člověka co to viděl a snažil se ho zastavit at mi tam dá alespon vizitku nebo něco, ten se na to vysral a ujel tak mi napsal jeho spz.... člověka jsem dohledal , našel na něj spojení zavolal ale hovno, všechno popřel a prej tam ten den vůbec nebyl (garáže na flóře) .... no a záznam z kamery v garážích daj samo jenom na požádání pčr ....takže srát na to.....

06.02.2010, 21:42 |
Timbo hmm to je pekne blbe trefeny :-( to bude neco stat lidi sou kurvy neskutecny ale muzu te uklidnit ze nejen v cechach

07.02.2010, 00:49 |
DaveX Bohužel to je tvrdá realita. Jestli ti to ťuknul někdo s jeepem, tak si asi jen poškrábal nárazník, tak proč by se s tím sral, že jo. Odjede a má to z krku. Tak by to udělal skoro každý z nás tady, tomu věřím :D
Jinak na parkovištích už jsem párkrát viděl velké auta z ženskýma, jak parkujou. To je asi největší zlo. A pak důchodci.

07.02.2010, 00:51 |
BULOH A co havarijní pojištění?

07.02.2010, 07:39 |
muSlim | Upraveno: 2010-02-07 07:40:30
2 DaveX: vyprosím si Tvoje posledné tvrdenie. Ja osobne niesom chudák, ktorý by sa zosral a v prípade že zaviním niečo, tak odídem. Druhá vec je, že niesom piča a veľa ľudí ztudma tiež nie, a vedia čo a ako za volantom, takže chválabohu k takým situáciam ani nemusí dôjsť keď sa toto stane...
2 BULOH: jj, havarijko je tiež riešenie, ale to si na tom viac tratný než inak. Príklad je zase moja osoba, pred skoro mesiacom som sa vyhýbal chlapcovi čo to na snehu nezvládal a vzal som kolesami obrubník. Auto je už asi 10 dní opravené, platím spoluúčať z vlastnej kapsy lebo chalan ušiel (5k) a ešte mi tam napočítajú amortizáciu, takže nejaké percento naviac... to by ešte šlo, si povie človek, ale som obmedzený prakticky ako vozíčkár na mesiac za to, že niekto iný mi spraví zle a ešte z miesta ujde? P.S.: na vozíku nesedím, to bolo len prirovnanie :o)
Cítím s tebou. Ten pocit znám.
Nejvíce mě ale - s odpuštěním - sere ten prinicp. Zjebenec, kterýmu je to fakt jedno, že někomu způsobil jednka škodu, ale jednak starosti. Kot v dnešní době, kdy na nic skoro není čas... Kdyby nechal vizitku, klidně bych mu i tu ztátu bonusu doplatil z ruky, protože to by bylo minimum ve srvonání s tím, kolik bude stát oprava...
Prostě, obecně souhlasím s tím, že jsem národ hovad, kde bují jen arogance, násilí a závist. Jsem o tom už delěí dobu přesvědčenej a kdykoliv, když mluvím s kolegou ze Švédska, mu jen tiše závidím...Tam ještě existuje pojme, mnohým z nás už neznámý, O H L E D U P L N O S T!!!
France, do Štětí jezdím do fabriky, ale já to nebyl :-)SNad to nebude tak drahý...

07.02.2010, 09:01 |
vypuk Nápodobně, mě ráno asi tak ve 2 hodiny vytlačily dvě auta z cesty do příkopy... teď jsem teprve dorazil domů, nějakej helmut mě vzal do auta ikdyž jsem byl zprasený jak hovado, dvě hodiny jsem se vyhrabával malou lopatou ze sněhu, snažil se odtamaď dostat, nakonec mě "traktorista podnikatel" dostal za 1000,- z příkopy... Zkur*enej týden! A ještě k tomu jsem měl vybitý mobil totálně!

07.02.2010, 10:16 |
BULOH Na všechna auta co mám mám havarijní pojištění. Jelikož najedu asi 140 000km za rok tak se občas nachomejtnu k nehodě.
Nikdy nebyl problém s penězi at už na rozpočet nebo fakturu.
Nikdy jsem netratil ani korunu, pouze spoluúčast, takže není problém a plnění peněz vždy max za tejden od nahlášení pojistné události.

07.02.2010, 10:29 |
DaveX Slim: Jen jsem napsal, jak to chodí. A bohužel mám pravdu. Najde se jen pár lidí, co by tam tu vizitku nechalo. Jim to bohužel může být jedno, protože jim tu škodu nikdo nezaplatí.
taqk tom vypada ze mozná bidm mit stesti a vynik bude nalezen, zitra budu vedet vic tak pisnu,,,
Jestli ti to výjde, tak super !
Buloh: ty woe, ty v tom snad i spíš,ne?? :-)