Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Tekuté řetězy - ano/ne??

o Navštíveno 754x o
o 06.02.2010, 08:58 | TomasW
Přemýšlím, že si pořídím tekuté řetězy, protože jsem levý a neumím klasické nasadit :-) Jak dlouhou mají přibližně životnost a jaká je jejich účinost?? Máte někdo zkušenost?? Dik

o 06.02.2010, 19:06 | Sau
Mám jich kůpené od loňska ale eště sem je nepoužil. Částečně aj proto že když sem je zkusil nastříkat tak sa vytvořil jakoby mazlavý/lepkavý film a toť vše. Což sa mě teda nejak moc nezdálo :) Jak vůbec majů vypadat po aplikaci v reálu ? :)
o 06.02.2010, 20:07 | Knightey-
Ja treba vubec nevim o co jde :D
Nejakej vtipek? :)
o 06.02.2010, 20:56 | kozlustechnykus
Strejda google mi poradil tohle: [ Link ] Jak to ale funguje, to netusim. Taky by me zajimalo jak to nastrikam na cely kolo, kdyz se kuli podbehu asi vsude nedostanu, cast kola je na zemi, mrznou ruce...
o 06.02.2010, 21:14 | Knightey-
to je nejaka pitchovina ne?
o 07.02.2010, 00:06 | crestik
normálně se to prodává, jestli to je funkční by někdo mohl napsat. Spíš mě zaujalo tohle, na led by to mohlo zafungovat
[ Link ]
o 07.02.2010, 01:39 | Fox_cali
to crestik: nasadit to na takove plose a jeste v lete je sranda, chtel bych ho videt v nejake zaveji v kopci kde si jen tak nepopojede ;)

to tomas: sorry ale nasadit normal retezy je otazka minuty na jedno kolo
o 07.02.2010, 09:40 | crestik
Fox: tohle bych tipoval spíš na ledovku, než do hlubokého sněhu, jako obyč řetězy
o 07.02.2010, 20:34 | cuir | Upraveno: 2010-02-07 20:35:08
no ja myslim ,ze to asi nebude zadnej zazrak.
[ Link ]
proste je to nejakej sprej co nastrikas na pneumatiku a on udela nejakou lepkavou sracku. Vyuziti vidim snad jen v tom ,kdyz nekde zaparkujes a nebudes moct vyjet ven protoze ti bude jedno kolo klouzat, nemas po ruce pisek nemas po ruce nic tak pouzijest tohle a diky tomu vyjedes ,ale do hor ti to urcite nepomuze.
Rekl bych ze je to na nic, protoze vsude kde ti tohle pomuze tak ti vetsinou staci do auta lehce stouchnout a vyjedes i bez tekutejch retezu.
Ja to treba resim tak ,ze pred praci mame parkoviste v kopci, za celou zimu ho odhrnuli dvakrat, je tam hodne ledu a hodne snehu a uz nekolikrat se mi stalo ze sem od tam nemohl odjet (ani vyparkovat z mista kde sem stal celej den)
prokluzovalo jedno kolo a neslo to. Nechal sem zarazenou jednicku nastartovanej motor, kolo se tocilo, druhe stalo (diferencial) auto sem vytlacil a pote ho dobehl, naskocil dovnitr a jel sem pryc. Kdyz sem mel u sebe pisek nebo sul tak sem lehce podsypal kola a tez sem vyjel. Vzdy stacilo jen malo kvuli cemu sem nemohl odjet a tohle podle me resi ty tekute retezy ,ale vic to asi nezmuze.

o 07.02.2010, 21:48 | crestik
cuir: Tohle je uplně něco jiného, dělá to něco jak housenku z montážní pěny
o 08.02.2010, 08:48 | Vencaf
TomasW: kdysi jsme ty tekutý řetězy zkoušeli s kamarádem, podle mě to k ničemu není, v namrzlým kopci to nepomáhalo.. pořiď klasický řetězy a je to, nasadit je při troše cviku zabere tak 5 minut
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3372 sekund.