Navštíveno 369x

Nazdarec.Vzhledem k tomu ze jaro uz se pomalu ale jiste blizi a my financni situace neni nijak moc pozitivni a musim koupit kola na jaro tak se vas chci zeptat na kolik by vysla renovace techto kol.popripade kdyz mi sem hodite nejakej vyrtualek vysledku jak by to mohlo vypadat tak by to bylo super.
Tady jsou ty kola
[ Link ]
A kolik peněz máš celkově na kola připraveno?
Když napočítám cenu kol, renovaci a pneu, tak to není zrovna malá částka.
Kdyby náhodou, mám tu jednu 100% sadu
[ Link ] A něco málo s cenou by se dalo ještě udělat

05.02.2010, 11:15 |
Kapka (M)
no ty kola vypadaji docela pekne doprasene..nejsou nahodou z nejake vyhorele Fabky?podle toho jak vypadaji bych to na neco takoveho tipnul...jinak asi bych si radsi vzal nejake do treba tady nabizi Tykeev..budes mit jistotu že kola nejsu ohnuta nehažou atd..
No s Tykeevem uz jsem kola resil ale tech penez moc fakt neni.
nj ale pd tykvaka za 10ku kola super cena tady das 3ku za jebky 4ku za srovnani 3ku za vylesteni a furt to budou ty rovnany kola keri pri prvni dirce ohnes
když to vezmu reálně, tak ta sada, co jsi sem hodil
3000 kola
500-1000 za rovnání (v tomhle stavu nevěřím, že budou rovná)
2500-5000 renovace (záleží na tom, zda jen lak či i leštění)
2000-3000 pneu (podle stavu)
----------------------------
to jsme na rozmezí 8-12 tisíc podle rozsahu renovace
to rovnání počítám za kus 500-1000 (ale dle fotek opravdu těžko soudit)
no ja jsem to mel vykoumany tak ze jsem u tykvaka vyhlidnul kola a chtel jsem si na ne vzt pjcku ale ted jsem prisel o praci a pujcku mi nikdo neda.Mam sice prisun penez ale pokud v bance neukazes vyplatnice tak te kazdej posle pa pa.Prave proto ted resim kola touto cestou
Dr.Hadson me se v bance koukli jen na ucet jesi tam neco chodi a pak davali love zadnej dokument nikdo nechtel
a nechceš tedy zatím vzít kola, která sice mají oděrky, ale jsou rovná a technicky OK a mají i nějaká ta pneu na dojetí?
Za hodně pěknou cenu:
[ Link ] Cenu bychom kdyžtak pořešili osobně
Diky za nabidku ale moja manzelka by me asi odstrelila kdyby ted koupil jedny kola a za rok druhy

05.02.2010, 11:48 |
Kapka (M)
jeste k tem kolum?to mas na Fabku?že chceš kola 16"x9
to Dr.Hadson:
no, myslel jsem to tak, že zatím s těmi ATS jezdit tak, jak jsou a až přijde správná chvíle a budou finance, tak menší renovačka (stačí vyleštit límce a dát pěkné pneu)
Dr.Hadson: psal sem ti na ICQ