Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT: Word hepl

o Navštíveno 294x o
o 05.02.2010, 10:49 | Petura
potřeboval bych od někoho word positive radu, jak a kde nastavit funkci automatického doplňování textu ..

jde o to, že v jednom souboru se vyplňuje čelní strana se jménem, adresou, atd ... a tyhle hodnoty se pak vyplňují v dalších 5 souborech a aby se to nemuselo dělat otrocky soubor po souboru, tak bych to chtěl nastavit aby se po vyplnění prvního souboru, kde je souhrn všech údajů automaticky doplňovaly hodnoty v dalších souborech ...

o 05.02.2010, 16:47 | Petura
fakt nikdo?
o 05.02.2010, 16:48 | Petura
už jsem i všechny potřebné dokumenty (stránky) nakopíroval do jednoho souboru, takže ten automatický přenos může být v jednom souboru
o 05.02.2010, 19:29 | vOid.
tohle jsem ve wordu nikdy neřešil, když už něco takovýho bylo potřeba, tak jsem si to přetahal do excelu a tam se s tím dalo udělat úplně cokoliv
nicméně kdybys zjistil jak na to, tak dej vědět...
zajimalo by mě, jestli to jde nějak jednoduše elegantně nebo je to pakárna :)
o 05.02.2010, 20:06 | Petura
no údajně to jde přes "pole" ale ještě jsem nepřišel na to jak :o(
a začínám z toho být tak trochu víc nas*sanej...
o 05.02.2010, 20:14 | tmx.806
a zapati by to neresilo?
o 05.02.2010, 20:47 | Petura
nn, jde o 6 dokumentů
na prvním se vyplní jméno, adresa, atd ...
na druhém dokumentu potřebuju vyplnit jen jméno, na dalším oboje, atd...
o 06.02.2010, 10:40 | vOid.
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]

Co jsem vyčetl, tak se na to používá záložka a ref.

Najedeš kurzorem na tabulku nebo textový formulář (nic jinýho se mě nepodařilo) a přidáš si to do záložky(vložit>záložka). Tam kde se má ten text opakovat najedeš kurzorem a vložíš pole (vložit>pole>propojení a odkazy>ref), tam klikneš ještě na nastavení a vybereš tu záložku.

alt+F9 ti ukáže kódy polí (jak ten ref např.)
další věc je aktualizace, když přepíšeš řídící text, tak se nikam nepromítne. Musíš kliknout pravým na jeden z těch řízených a dáš aktualizovat. V jednom z těch odkazů je makro na aktualizace.

Ale stejně to je celý pochybný a moc to nefunguje (asi něco dělám blbě :D).
o 06.02.2010, 13:18 | Petura
vOid. ty jo fakt to funguje, ale jen do tý doby než změním jméno nebo jiný údaj, pak když kouknu do záložek tak mi zmizej :o(

do excelu se mi to moc předělávat nechce, ale asi mi nic jinýho nezbyde
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3268 sekund.