Navštíveno 806x

Dneska příšla segra ze základky s tím že dostala za 5 z toho že nezná celý zákon O RODINĚ. Schválně jsem sedl a mrknul jak takový zákon vypadá tak jen pro zasmatí
[ Link ] tohle by měla umět na zakládní škole v 9 třídě.
to si děláš prdel ne ? :)))) šl bych do školy a udělal pořádnej bordel ! :D
koupil bych ten zákon a tu píču s tím zmrskal.

04.02.2010, 14:34 |
Mafian25 | Upraveno: 2010-02-04 14:38:24
to víš má 60 roků takže stará škola
hele tohle znám, byl jsem stejnej, stejná byla i moje segra a hlavně na základce. dělal jsem bordel, pak mě někdo vytasil na něco složitějšího, samože jsem nevěděl a doma jsem hlásil, že po mě chtěli znát stranu 268, třetí odstavec z ústavy :)) je to pořád stejný ;)

04.02.2010, 14:53 |
clown a co vsechno segra neumela dle slov ucitelky ???
ja jen abys nebyl pak za vola :o)
no přesně, mě se taky párkrát stalo, jak jsem něco tvrdil, táta tam vlítnul (at už to byla škola nebo telekom kvuli účtu za telefon) a nakonec jsem dostal přes držku já, protože vyšla najevo pravda :))
řekla jí JAK JÁ TO MÁM VĚDĚT:D

04.02.2010, 15:26 |
Rudi JOJO, mlčeti zlato, mluviti stříbro, nejeden se na tom pak spálil, já bych to neřešil, těch pětek ještě bude...
To já vím ale celkem mě to dneska pobavilo

04.02.2010, 15:36 |
Kesam Tak to je masakr toto zase:-)

04.02.2010, 15:47 |
Ravo když jsme už u té výchovy, tak cituju zmiňovaný zákon:
Při výkonu práv a povinností uvedených v odstavci 1 jsou rodiče povinni důsledně chránit zájmy dítěte, řídit jeho jednání a vykonávat nad ním dohled odpovídající stupni jeho vývoje. Mají právo užít přiměřených výchovných prostředků tak, aby nebyla dotčena důstojnost dítěte a jakkoli ohroženo jeho zdraví, jeho tělesný, citový, rozumový a mravní vývoj.
já to říkám furt...přiměřené prostředky...PROSTĚ ŘEZAT, ŘEZAT A ŘEZAT, jinak to bude růst jako dříví v lese ;-)

04.02.2010, 16:25 |
DaveX Kdo víc co po ní chtěla. Po nás taky chtěly učitelky zákony, jak na základce tak na střední, ale spíš jen to, o čem jsou atd. Základní informace.
Základka a první stření škola byly největší průser:D

05.02.2010, 10:04 |
fredh kua, ale ják já bych se na tu střední vrátil...
to byla paráda- leháro, holky, furt pivo...:))
Mafiane nesmíš věřit všemu, právo jsem měl jak na střední, tak na vejšce a nikdy po nás nechtěli znát vše, nebo úplné znění. Vždy chtěli vědět co to je za zákon a o čem je.
fredh: jj přesně tak, zlatá střední i když vejška byla taky dobrá.