Navštíveno 707x

už od začátku jsem si myslel že je praečí chřipka nesmysl, aby si zase někdo namastil kapsu na distribuci vakcíny.ale tohle mě utvrdilo, že to tak je na 100%.
[ Link ]
no doufam, že jí má :-))
to jako bude nařizovat očkování a sám se nenechal ? :-))

02.02.2010, 11:26 |
drebb je to hygienik tak to musi na sobe testnout co to je za nemoc
Peachovina, pokud nebude mit testy, ze se jedna skutecne o H1N1, tak muze kecat cokoliv..
proč se furt řeší prasečí, na kterou loni zemřelo 95 lidí,
proč neřešej rakovinu třeba nebo ostatní nemoci a chřipky na které umíraj lidi daleko víc

02.02.2010, 14:05 |
Pekys | Upraveno: 2010-02-02 14:07:41
Midnite: ty si prase? :) říkej aspon mexickou ;)
Ozzy: protože peníze hejbou světem... a z paralenu tolik nekape.
To je jako si ministrině zdravotnictví demonstrativně nechá píchnout vakcínu, ve který může bejt cokoliv jinýho, hlavně když to přesvědčí pár blbců a vakcíny půjdou na odbyt.
Midnite měl chřipku z dovozu :oD
jj taky to vidím podobně, nevědí co s vakcinama, tak to zkoušej přes média aby zmanipulovali co nejvíc lidí ...
začíná mi dnešní doba připomínat časy před rokem 1989 :o(

02.02.2010, 15:56 |
Rudi Hlavně se ale podívejte na ty lidi, který na to umřeli, převážná většina to měla s kombinací jinou nemocí, dost často i rakovina, to vás pak může položit i rýma.
To, že to má možný vedlejší účinky, to má každej lék, to ty média zas moc nafukujou, spíš nechápu, proč do toho teď budou někoho nutit, když hlavní sezóna byla někdy listopad/prosinec. Potřebujou to vyloženě jenom udat, když už se za to ta miliarda vyhodila...
Přítelkyně dělá ve zdravotnictví, měla před vánoci prasečí chřipku, měla 37,5°C já to od ní nechytnul, nebo alespoň jsem neměl ani příznaky a nikdy by se nedala očkovat. Stačí?
Moje tchýně dělá přímo pod timhle volem a dneska když sem jí říkal, že její šéf chrochtá, tak mi jen tak mezi řečí řekla, že je nutí podstoupit očkování, jinak že prej jim dá pokutu 10tis....
to že má prasečí chřipku je udělané uměle, páč je nakoupených vakcín a nikdo si je nechce dávat, dokonce i Klaus se jim na to vysral. Tak proto nás chtějí postrašit :))

03.02.2010, 08:15 |
Veva je to hovadina! jen další věc jak z lidí vyždímat peníze, na normální chřipku lidi taky umíraj, jen se o tom nemluví, teď se o tom začlo mluvit tak to nazvali prasečí...!
a to že Vít řekl, že má prasečí chřipku, tak jen chce vláda donutit lidi, aby se začli očkovat, jelikož nakoupili obrovské množství vakcíny a nikdo to nechce, toť můj názor...
takže souhlasím s Bullmanen

03.02.2010, 09:07 |
choze | Upraveno: 2010-02-03 09:07:57
hehe, tak a ted napiste kdo máte nějak oslabený organismus (př. astma apod.) a měl jste tuhle "sviňárnu" a můžete říct, že jste 100% ok.
jen tak pro jistotu a pro upřesnění bych řekl: není něco jako normální chřipka a prasečí chřipka, je to jen další mutace jako skoro každý rok.. tak příští rok to bude přejmenováno na jiný typ zvířete (ptáci byli, prasátka také, co bude dál?)
by mě zajímalo, jak někteří, co maj chřipku, poznaj, že to je "prasečí" - LOL.
Btw, H1N1 je virus obyčejné chřipky. "prasečí" je AH1N1. Jinak kupodivu počet těch, co umřeli v minulosti na normální chřipku za časový úsek a počet těch, co umřeli na normální+prasečí je kupodivu stejný.
crestik: Jak už jsem psal, přítelkyně dělá ve zdravotnictví, její maminka je doktorka, takže jí nabrala vzorek a poslala na rozbor. Nic složitého v tom nevidím...
choze: Pro oslabený organismus je to blbé, ale to byla chřipka vždy. Na oddělení mají taky astmatika, měl to a je OK. Já si prostě myslím, že mnoho povyku pro nic, chřipka tady byla vždycky, mutovala vždycky a vždycky na ní někdo umřel.
je to trapný, dělaj z nás idioty, když si to nepíchaj doktoři, tak je to nah...