Navštíveno 631x

01.02.2010, 20:44 |
tmx.806 | Upraveno: 2010-02-01 20:45:12
Ahoj, tak dneska dorazila scooba zaroven s adapterem (diky Sestikulovi za tip ;-) ). Probehla prvni zkouska a mam hned nekolik dotazu:
1. clorox - opravdu se ma dat do davky cela ta odmerka? Prijde mi to i dost - navic za robotem zustavala na dlazbe i trosku pena...
2. Dam to do mistnosti, zapnu a ono to jezdi - a ted - pozna to konec? Nebo to musim nejak hlidat?
3. Prave nejak ke "konci" se mi rozsviti cervena kontrolka na power (coz by melo znamenat vybity baterky) - ale to se mi zda nejak brzo - chodba ma do 20m2.
4. Napln se ma menit PO KAZDYM vytirani???
Predem diky za uvedeni do roboticke doby... :))
Tomas
PS: scooba typ 5800 aka 330
1. já jsem dával míň, necelé 3/4, protože mi to taky nechávalo pěnu
2. pozná konec čeho? Zastaví se to buď až se vybijou baterky (červená LED) anebo až dojde čistící náplň (u mě tuším žlutá LED).
3. před první použitím je třeba baterie nabít, z fabriky to napoprvé vydrží jen těch 20 minut.
4. jj, měnit po každým vytírání. Když to budeš mít úplně nabito, tak to stejně všechnu náplň spotřebuje a rozsvítí se žlutá LED. Jinak po každým mytí to propláchni vodou a pročisti i takový ten filtr.
2. myslel jsem konec vytirani - nebo to bude jezdit jak sus po mistnosti, dokud nedojdou baterky? nebo to spotrebuje tu napln.
A je to tedy tak, ze se to vlastne preleva z jedny nadobky do druhe?
konec vytírání je buď že dojdou baterky anebo čistící náplň. Co mám vyzkoušeno, tak než se vybije baterka je potřeba 1x doplnit náplň, nebo-li: začne umývat, dojde náplň (žlutá LED), doplníš náplň, pokračuje v umývání, dojde baterka (červená LED). Zřídka se mi stane, že to chce doplnit náplň i podruhé, ale to už nedělám a rovnou to vypínám, protože baterka už je skoro kaput.
Jj, vlastně se to přelívá z jedné do druhé. Ta čistící náplň se stříká na podlahu a jako špinavá se nasává zpět do druhé nádrže, takže po skončení vyleješ z toho druhýho otvoru (u mě tmavý špunt) bordel a první nádrž (u mě modrý špunt) by měla být v podstatě prázdná. Pak je ideální otevřít oba špunty a proudem vody to propláchnout skrz.
tak teda musim rict divna vec - baterka vydrzi tak 20-25min - a to jsem ji nabijel od vcera... :-( je to normalni?
asi ne, na čas jsem pravda nikdy nesledoval, ale jedno nabití baterky mi vždy vydrželo na spotřebování dvou čistících náplní. Rozhodně ale u Scooby nevydrží tak dlouho jako u Roomby
tak to me ani nahodou.. :-( tak pulku. A ted mi navic nejde otevrit! :-(((
to se mi stává taky, že se to otvírání jakoby zasekne, ale nakonec to vždy jde. Nabíjel si to připojením nabíječky do Scooby anebo si vyndal baterku, vrazil ji do nabíjecí základy a nabíjel přes ni? Mně se totiž zdá, že při nabíjení přímo se to nenabije tak dobře jako přes základnu.
ja zakladnu u scooby nemam - mozna to zkusim pres procesorovou nabijecku - ale zatim teda mirne rozcarovani--..