Navštíveno 939x

Ahoj,
chci si koupit na Fábku tyto pneu:
Accelera Alpha
[ Link ] máte někdo nějaké zkušenosti?
P.s.: bude to na normální předpisové ježdění po našich silnicích ;-) Děkuji!

01.02.2010, 13:47 |
Kapka (M)
psal jsem to už v jednom prispevku na tyhle noname pneu..jedine co me drží na silnici je 4 ks plošky cca 20x5 cm..a proto na gumach nešetřím..a abych si pak nekde v nemocnici vyčítal že jsem ušetřil par penez..
asi jako kapka.... radši koupim x let starý kvalitní gumy v dobrym stavu než za levnějc novou stlačenou tmu....
Nevím jestli zrovna na Fábku na normální předpisové ježdění potřebuješ r.index W, dal bych raději 100,- Kč + a koupil třeba
[ Link ] nebo 400,- Kč koupil
[ Link ]
ten popis sem rozluštil takto:
My asijská firma na kopírování všeho ve spolupráci s Continental (bez jejich vědomí) :-) jsme jim okopírovali kde co a vyvinuli supr gumu Accelera :-)
Kapka: díky
Nismo.Power: ok :-)
Dragster: díky za linky, Barum se mi líbí!
Only_One: :-D
Bravuris 2 má bratr na Impreze a nestěžuje si.. nějaký čínský noname bych na auto nedal ani zadarmo...
Co ti muzu doporucit jako levnou gumu za hodne prijatelnou cenu je znacka Maxxis. Maxxis je gigant ve vyrobe pneumatik na motorky,kola a ted zacina i na auta. Jezdi se na tom sampionaty skoro ve vsech disciplinach a obouva je vetsina tymu. Sponzoruje i ruzne drift zavody. Gumy ma opravdu kvalitny a rozmer 205/40 R17 stoji jedna guma cca 1750,- Mam je rok a jsou vyborny jak za sucha tak i za mokra. Zadne veci ze zaberes trosku za plyn a auto je nedotacive. Znamy je mel taky a tez spokojenost a vydrzeli mu hafo moc nez je propalil na scorpiu :) Tady si muzes vybrat co tobe prijde za vhodne, ja osobne mam MAZ1 ->
[ Link ]

01.02.2010, 19:56 |
Duri | Upraveno: 2010-02-01 20:01:10
Giuseppe1: má dvě zánovní bridgestone ER300, kdyby jsi chtěl...nechám za půlku pořizovačky...popřípadě umí taky nové
Crazyape: díky...krásný ceny..
Duri: potřebuji 4, asi koupím Bravuris 2
Vencaf: joo...

02.02.2010, 08:37 |
Duri Giuseppe1: vem 2 a 2...ta bridgestone je uplně někde jinde než Barumka

02.02.2010, 09:37 |
Duri Giuseppe1:nebo ti mohu nechat Regal (dělá Dunlop) za 1700/ks
Duri: dej mi do emailu typ těch ER 300, Tvoji cenu a odkud jsi...Jinak se bojím koupit jetý gumy. Už jsem se jednou spálil, asi týpek na nich zabrzdil a ty gumy prostě nešly vyvážit a pořád to házelo:-( díky!

02.02.2010, 14:30 |
Duri Giuseppe1:odjíždím ted do DE, zítra ti to tam hodím
Duri: díky, OK, jsem na emailu...

03.02.2010, 10:45 |
Duri Giuseppe1: odesláno ;-)
Takže, zatím to vypadá na nové pneu Regal RD3100 205/45 ZR16 87W ;-)