Navštíveno 605x

31.01.2010, 19:16 |
Daryl (A)
Není to tak dávno, co jsme tu o tom polemizovali a LJ básník o tom, ze kdyby to delali, tak nepotrebuje víc k životu. A je to tu ....
[ Link ]
Už to tu prebehlo :o)
[ Link ] Spravili kokotinu, každý čakal že to bude niečo ako netbook s niečím naviac a ono prd, žiadny multitask, kamera, nič, je to hlúpa el. kniha a dokonca ani OSX tam nedali, ale portovali iPhoneOS :o)
věc naprosto k ničemu, ani USB vstup to nemá ...
ale je to "epl" a lidi to budou kupovat
než tohle tak se spokojím funkcema WM nebo iPhonu a když bych potřeboval víc tak klasický notebook nebo mini a věřím, že to vyjde levnějc než tenhle nesmysl

31.01.2010, 20:52 |
Kamil dneska jsem narazil na tohle a docela mi to pobavilo :)
“I still can’t believe this! All this hype for something so ridiculous! … I want something new! I want them to think differently! Why oh why would they do this?! It’s so wrong! It’s so stupid!” (komentáře k uvedení iPodu na trh v roce 2001)
Netroufám si tvrdit, že iPad bude mít stejný úspěch jako iPod, ale to, že si to nenajde kupce tady neznamená, že si ho to nenajde jinde. Přeci jen je ta absence iTunes u nás cítit a sehnat knížky v češtině asi taky nebude nic snadnýho. Jen si je třeba uvědomit, že spousta lidí není takových, jako geeci a podobní, co visí denně na netu a "potřebujou" aby ta jejich věcička uměla úplně všechno. Jsou fakt lidi, co spíš ocení jednoduchý ovládání a pár základních funkcí.
bohuzel moji prvotni radost utlumilo presne to co popisuje Slim :-(

01.02.2010, 17:59 |
htd

01.02.2010, 18:39 |
FSAL sem sice apple positive a i si iPada dovedu predstavit doma, ale u tohodle videa uz jen chybi, aby si dotycni akteri "sulili nad iPadem honiny" ;), jak moc je to zaujata a jednostranna diskuze a kdo vi, co delaj v tech kapsach ;)

01.02.2010, 18:51 |
Kamil Digit je hodně apple positive, ale i tak na něj rád koukám
jak jsem řikal, stejně jako ostatní apple věci to neumí lautr nic :) další zbytečná věc na světě s tim že ostatní maj mnohem dřív mnohem lepší věci, ale problém že nezačínaj na ono kouzelný "i [aj]" což je takový zaklínadlo který normálního běžně myslícího člověka dostane do nepochopitelnýho transu v kterym je schopnej utratit nesmyslný peníze za naprosto nesmyslnou věc :)

01.02.2010, 22:44 |
Kacko
Kacko : masox !!!!! :)))))))))))))))))
:o)))))

tvrdit že Apple vyrábí věci které neumí lautr nic je myslím hodně odvážné,respektivě úplně mimo pokud tím tedy nemyslíš zrovna ipad,případně ještě iphone (i když tam bych to taky netvrdil,co potřebuje nutně jeden,to mnoho dalších může bez problému postrádat)

04.02.2010, 09:52 |
FSAL Nisma neres, je to buzik :)
Klobouk : mě to nepříjde tak odvážný.... každej tu ví a zná mě že frčim všechno co je USA..... apple nikdy nedělal nic převratnýho co by umělo něco co konkurence neměla už před x lety...... když něco apple uměl tak to byl třeba stroj kterej nic neumí ale hrozně rychle stříhá video.......
co potřebuje nutně jeden to mnoho dalších může postrádat ....... to je opravdu ale opravdu hodně vtipný hlášení který opravdu jen vystihuje hlášku která vznikla jen kvůli tomu že apple vydal něco co nic neumí ale lidi který už to maj hromadně začnou řikat "to nepotřebuju" "to nepoužívám" a pak všichni musej upravovat aby to tohle všechno aspon trochu umělo......
aneb hlášku "think different" :))))))))))
FSAL : nápodobně ;-)
Nismo:
mno,dřív jsem byl taky zamerenej na telefony s operacnim system,s tisice funkcema ktery ve finale pouzivas prvni mesic a pak si na ne skoro ani nevzpomenes. Uz dva roky pouzivam Iphone 2G,a i tam jsem mel tendenci si nahravat vsemozne picoviny jen aby sem mel vsechny funkce ktere tomu telefonu chybi. Pote co jsem loni presel na FW 3.0 a tim prisel o vse co sem tam mel nasrany,sem najednou zjistil ze vlastne jedina funkce ktera mi OPRAVDU CHYBI je,ze neumi prijimat vizitky. Vse ostatni co ja od telefonu potrebuju mi iphone poskytuje a to vcetne ovladani ktere mi vyhovuje zdaleka nejvic z toho co jsem kdy v ruce mel. Takze je o to opravdu jak jsem jiz napsal,"co potřebuje nutně jeden to mnoho dalších může postrádat"
jO,a bud kdyztak od te dobroty a hod mi sem nejaky odkaz kde bude nejaky konkurencni notebook mit takovy touchpad jako maji soucasne MBP. Samozrejmne pred X lety jak uz si napsal. (pisu proto ze zrovna pisu z NTB Lenovo v obdobne cene kde je touchpad mrdka mrnava)