Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Čím přetřít rez,aby tak nevylézala?

o Navštíveno 1723x o
o 31.01.2010, 14:50 | Komba
Ahoj koumesové,poraďte mi jaký mám dát nátěr na dveře,aby mi hned nezačla stoupat rez a nová barva hned neslezla?Vím že jsou nějaký odrezovače,ale nevím jestli se smí používat,když budu lakovat.
Jinak vím že mi někdo poradí abych tu rez úplně odstranil,ale to fakt úplně nejde.Díky moc za nápady

o 31.01.2010, 14:56 | Kesam
Tak trochu to nechápu ale lakýra mi řekl že než jsem mu to dával tak at to natřu tím odrezovačem štětkou a on si stím pak poradil.Ale to byla povrchová jenom aby to jako nerezlo bo co.
Jestli tam máš nějaké puchýře tak je to v prdely to musí ven čeče jinak to nezastavíš.
o 31.01.2010, 15:00 | Komba
Já to před zimou obrousil,že to na jaře fouknu,tak jsem na to hodil je nplnič,ale už se pomalu objevují flíčky.Puchíře tam nejsou,ale prostě místama ta rez zůstala,takže se hezky takhle rozrostla...chtěl jsem to natřít tím odrezovačem,ale nevím jestli to pak bude vadit tomů nástřiku.
o 31.01.2010, 15:06 | Kesam
¨Nebude tam to udělá film ten pak setřeš hadrem
o 31.01.2010, 15:11 | Komba
Já myslel že ten film tam nechám.Když to setřu,tak to bude bez efektu ne?
o 31.01.2010, 15:15 | mikísek
to co je na tohle nejlepší je RESISTIN... natřešto tím a ta rez se nato nebu dál chytat ale je to jen provyzorní... a v lete to budeš muset natřít a obrousit...
o 31.01.2010, 15:17 | Kesam
To setřeš před tím stříkánim
mikísek: jakej Rezistin hele??? Jako ten černej Car nebo Vosk Mild??
o 31.01.2010, 15:34 | Komba
A tak to já každopádně budu brousit a ten nátěr jsem chtěl dát jako sychr,že to hned nevyleze.

Kesam: mi když jsme tenhle nátěr používali třeba pod základovku,tak jsme ho nechávali,nic jsme nestírali,ale ty máš určitě větší zkušennost;)
o 31.01.2010, 15:48 | Kesam
Před lakem si to tam nechal jo? Já nevím přesně už co lakýra říkal ale možná tonechal taky ted nevím.
o 31.01.2010, 15:48 | mikísek
jo jo..je to takové hnusné černé, používám to na e30 a skvěle to funguje...natřese tím ta rez z venku a nechá se to bejt a skoro vubec se pak rez nerozlejzá... nevím najaké bázy je to delané ale docela to funguje.. [ Link ] toto je ono..
o 31.01.2010, 16:19 | Bulík
Co jsem narazil na totok už nic jiného
[ Link ]
o 31.01.2010, 16:23 | petis
Tak jestli to má jít do laku, tak bych si stím práci dal. Jestli jsou to jen malá puchejře, tak to obrousit a smrknout to COčkem jen aby se vypália ta rez. Ted jsem tom dělal na Pandě a jde to bezproblemu, a že jsem tam kus rezatej měl. Jinak tu rez nezastavíš a dřív nebo pozdejc to vyleze.
o 31.01.2010, 16:24 | Kesam
Mikísek jenže to je synták mastnej na to ti pak nic nechytne to je na spodky a ne na tohle sice to rez zastaví e dál nepokračuje ale na to co chce to rozhodně nejni.
o 31.01.2010, 16:46 | Bulík
Jinak co se týká toho oplachu,který zde byl zmíněn mám dobrou zkušenost s Rust Remover od CNC.Lze koupit v Elitu-CRC 460310 250ml 130,-
Je to koncentrát a těch 250ml vydrží dlouho.
Ale co si budeme hoši povídat.
Jakákoli zázračná vodička či barva je jen pouhé oddálení již rozjetého procesu pokud rez začne pracovat.
Boj ze rzí je pak marnej to je jako chtít,aby rohlík nikdy neztvrdl.
o 31.01.2010, 16:48 | Kesam
Bulík přesný :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3055 sekund.