Navštíveno 501x

To je parada teda :(
[ Link ] btw. neni nekde DB odcizenych aut v DE? Neco jako u nas na pcr.cz?
kamos mel neco podobnyho s dodavkou... jen s tim rozdilem, ze s ni sjezdil skoro celou evropu a kdyz byl nekde v Polsku uplne v prdeli daleko... tak sup zasahovka a uz ho zenou do vazby... v dodavce mel aparaturu kapely, pro kterou jezdil... uz je to skoro 3 roky... auto nema, stalo ho to uz balik jako prase a furt nic.... Kazdopadne to pekne nasere a majitel bazaru v Praze kde dodavku kupoval se k nicemu nema... prej to legalne privezl z nemecka a hotovo...
ono žádná prdel... Zažil jsem případ, kdy chlápek asi po 2 letech na silnici uviděl dodávku, kterou mu ukradli, auto jsme zastavili, on nám detailně popsal, jak auto uvnitř vypadá, co tam je a není (vnitřek polepen kobercem apod. věci, kterými se auto jasně identifikovalo) Auto se zadrželo, šlo na mechanoskopickou expert. ale bohužel vin a všechny ident. znaky byly odstraněny a tak se nedalo dokázat, že to vozidlo je opravdu to, které mu kdysi ukradli... a jen i to, že auto popsal ještě než ho znova viděl mu nepomohlo... Takže proč přerážet, když je jednodušší to odstranit, při problému auto otestují a když nic nezjistí, vrátí, neb není důvod a důkaz o nelegánlního získání...
HT: Jak odstraněny? VIN tam musí být, i kdyby trakaře padaly. A pokud to někdo převařil a po něm sebelepší machr to vařil, brousil lakoval, tak to odhalit jde. Někde jsem četl story, že někdo takhle získal zpátky svoje disky, bo si na lem pod gumu udělal nějakou značku.
kurna uz mam i zabavuji nase kradene auta :-D
prostě vinka, kde byly, tak tam byly vystřižené a nebo vybroušené úplně, nové jako nějaké tam nebyly, a jak tedy identifikuješ vozidlo, když nemá vin, jak dokážeš, že je kradené???? Navíc to tam bylo snad schválně i orezlé, prostě jako auto bez vin...
jasný, klasika, koroze je sviňa. Když ti zkoroduje místo kde je VIN, tak ti na to kouknou na STK a daj ti papír že je špatně čitelné a že si máš nechat vyrazit VIN (dle TP, který k vozu máš) náhradní technologií.....o takovejch jsem už zaslechl..