Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Kdo tu dela plastova okna?

o Navštíveno 890x o
o 29.01.2010, 14:20 | Pavel 528
Kdo mi udela nejakou skvelou nabidku?

Chci bila,dvoukridlova,trojskla.

rozmery: sirka 135cm x vyska 135cm 4kusy
55cm x 135cm 2kusy

nabidky klidne sem ci mail ,icq
diky

o 29.01.2010, 14:35 | Pepíno_Honda
epoptavka.cz ozve se hodně moc firem, rychle vyselektuješ dle ceny atd.... 2x využito právě na okna a max spokojenost
o 29.01.2010, 15:02 | Petura
na bytě jsem měl okna od fy Windoors, našim na baráku taky dělali komplet okna, vchodové dveře a spokojenost (cca 4 roky zpět)
ale slyšel jsem na ně i negativní komentáře :o/

každopádně do PB to nemáš daleko aby ses stavil u nich na prodejně osobně
o 29.01.2010, 15:53 | TheTimo
plastovky dělal Mazlig ... www.plas.cz
o 29.01.2010, 16:11 | CervinVega
Plas mi delal už 3 zakázky, spokojenost (pri posledni meli externi makace, ktery podelali par drobnych veci, ale firma se k tomu postavila celem a uhradila skody/uklid)
o 29.01.2010, 16:49 | Big_Max
Ale taky to chce zjistit z jakých profilů jsou okna a tak, ono když používají ty nejlevnější polský tak je sice cena o dost menší ale je to sakra znát na kvalitě!
o 29.01.2010, 17:57 | madaros
ted to akorát rešim,ale v souvislosti s pozadavkem na dotaci, a vypada to na okna od firmy www.sulko.cz který nabízejí jeden z nejlépe hodnocených profilů REHAU, s dobrou tepelnou izolací. Měnim velky okna na celym baraku (7x cca 2,1mx1,3m) a po zkusenostech s malejma a pseudodobrejma obchodnikama,sem z prace a oken zklamanej, proto ted chci vetsi firmu, kde sem s cenou sice o cca 25k výš v porovnání s jinejma mensima firmama,ale kvalitní okna a zaruka firmy.
jeste sem si nechaval poptat stejny okna od www.vekra.cz kde byla cena o cca 10k vetsi
o 29.01.2010, 19:10 | martin924
zkus třeba www.winko.cz - rodinná firma co okna vyrábí, ne jenom překupuje....
o 29.01.2010, 20:20 | Zbyšek | Upraveno: 2010-01-29 20:25:10
Jelikož jsem měl tu čest pár let řešit reklamace plastových oken v jedné ze tří největších firem na plastová okna v ČR, kde i teď působím, tak mohu opravdu důrazně doporučit pouze kvalitní výrobce s kvalitními materiály. Je smutné potom řešit opravy oken jiných firem, které se k tomu už po realizaci nedokáží postavit.
Například dnes hojně montovaná okna hrnutá sem z Polska některými firmami stejně jako některá levná okna se shit profilů, kterými nám zaplňují letáčky schránku jsou opravdovým rájem pro závady a pozdější problémy.
Proto taky nechápu, proč většina lidí řeší okna ve stylu - chci okna co nejlevněji. Vždyť si je nekupujete na rok nebo deset let. Samozřejmě pokud někdo nepožaduje, aby měl okna na celou jejich životnost funkční a spokojí se tím, že mu prostě po pár letech budou dělat problémy, nechť jde do čeho chce.

Zakázku Pavla bych viděl na cca 32k s trojsklem 0,7, ale jak už tu bylo řečeno, jelikož každá firma udělá cenovky zdarma, není problém jich pár oslovit.

Jinak jak už tu zmiňoval madaros, pokud nyní někdo uvažuje o výměně oken, případně ještě dalším zateplení domu, jdou ze státu v mnohých případech vyždímat velmi slušné peníze jak už jsem tu někdy psal.
A opět přidám jeden z případů, který mi prošel rukama:
Investice do oken + zateplení střechy domu cca 220k. Dotace od státu na daný dům 290k. Jelikož by zákazník dostal od státu samozřejmě jen těch 220, protože by více neutratil, tak si rovnou udělá ještě za zbývajícíh 70k zateplení podlahy a vycucá z dotací vše co může. A to se vyplatí :)
Samozřejmě tohle je jeden z mála naprosto ideálních případů a většinou to takhle růžové není. Ovšem na velmi pěknou částku se dokáže dostat valná většina domů, tak proč toho nevyužít.
o 30.01.2010, 17:44 | crazyape
Zbysek: zajimave, ty umis ty dotace? Mozna by me to zajimalo... jak to vubec tedkon je... kolik clovek musim splnovat podminek? Kdyz udelam jen okna + zatepleni baraku projde to nebo ne? Diky... kdyztak crazyape@volny.cz
o 30.01.2010, 23:05 | madaros
crazyape: to ti prave firma spocita, co je potreba udelat aby si se dostal na nejake dotace.. mě například vyšla varianta OKNA+PODLAHA (mam podsklepeny barak)
o 31.01.2010, 09:56 | Zbyšek
Je možnost i výměny samotných oken a za to získat dotace, ale takových domů, kterým to takto vyjde je velmi málo. Třeba za celý minulý týden mezi cca 70 domy dva takové, u kterých to bylo dáno tím, že měli již celý zbytek domu skvěle udělaný a scházely jen nová okna.
Každopádně je potřeba opravdu každý dům spočítat a pak říci verdikt.
Samozřejmě nejvýhodnější ekonomicky jsou varianty okna+strop, nebo okna+podlaha, prootže pokud by někomu vyšlo že by musel udělat okna+stěnu a jiná varianta by nebyla, těžko do toho půjde vzhledem k investici do fasády.
Kdo má zájem o info k dotacím, nechť se ozve na mail :)
o 10.02.2010, 08:46 | Pavel 528
mate nekdo zkusenost s firmou M-EUROSYSTEM ??

[ Link ]

mam od nich nej nabidku,ale nejsem si jist,aby to nebyl nejaky podfuk...pac se samozrejmne musi zaplatit zaloha...

nabidka je na profil VEKA alphaline 90
s 3sklem a cena i s demontazi starych a montazi novych do 40kkc

foto k příspěvku  od Pavel 528

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3288 sekund.