Navštíveno 438x

[ Link ] Na tom videu jak mu to tam reportér pouští, je totálně v pasti, a takovýhle politici, co si nic nepamatují a zapírají i sami sebe, nám vládnou...

29.01.2010, 11:20 |
Kacko Ono bude cely to nase horni patro pekne prolezly cervama at tam bude kdokoliv;)
No, Bendl není žádná výhra, to ví asi každej, ale furt lepšíc než to dráthovo hovězí. Každopádně tohle je bulvár.....To je jako, když bys šel scát na veřejný záchodky a s tebou tam scal Koženej....pak se tě ptali, jestli jste náhodou i nesrali a nedomlouvali kuponový podvody. iDnes sám osobě klesl svou úrovní dávno hluboko.

29.01.2010, 11:29 |
Kacko Lucni.konik: Myslim, ze kdyz byla pronajata cela hospoda jen pro ten soukromy vecirek, tak to nahoda zrovna nebyla..

29.01.2010, 11:30 |
FBS No to si piště že hraje někdo špinavou hru :o)))
jj, jako Kacko, copak se dá dostat bez pozvání na soukromou oslavu do uzavřeného podniku? No, ale jde mi spíš o to, jak lže, zatlouká a zatlouká, přitom je jasné, že je to on a že tam byl. Jsem zvědav, jaké bude mít prohlášení po poradě s vedením ODS, pak to přizná že tam byl a že to byl večírek a že ho tam vzal nějaký bezvýznamný člen a on ani nevěděl, že se tam slavilo to či ono :-D
A jak si myslite, ze to funguje jinde ? I za hranicemi to funguje uplne stejne a jen je otazka, kdo chce, aby se to zverejnilo, nebo po kom novinari jdou.
Mimochodem nedavna loterie, kdy hlavni cenu vyhrali nejvysi predstavitele kraju je taky usmevna a takhle by se dalo pokracovat u jakehokoli politika, ktery ma na neco vliv a jeho prislusnost ke strane v tom nehraje roli.

29.01.2010, 14:29 |
Cenda | Upraveno: 2010-01-29 14:33:03
tak pravděpodobnost, že na večírku plném politiků vyhraje starosta a ... radní? ... první ceny je pořád větší, než že se na oslavě narozeni dítěte "kontroverzního" podnikatele objevil náhodou, aniž by věděl, co je to za party a komu že to vlastně připíjel :-))
připomíná mi to babičku s alsheimrem - chytnul jsem jí s rukou v odpadkovym koši, ale zaryte mi tvrdila (aniz by tu ruku vyndala) ze "tam nebyla, ja nic" :-))